Upper East -

Jag är käääär!

Slutar alltid fem över ett på fredagar och kände idag för att ta en liten tur à Uppsala! Gick till Miine och såg ett ljuvligt skärp, jag har ju faktiskt bestämt mig för att köpa ett midjeskärp, inga impulsköp här inte. Det fanns tyvärr inte någon prislapp på skärpet och jag fick vandra vidare med ett löfte om att jag skulle komma tillbaka.

Jag gick runt och kollade efter the final sale på Bianco - dock var det inga skor som var på rea. FALSK MARKNADSFÖRING! Gick in på Monki och blev helt snurrig av alla speglar! Nej, just nu fanns det inget trevliga kläder eller skor i forumgallerian.

Dissade sedan Åhléns totalt och drog till H&M för att kolla efter en speciell kjol, men den var (såklart) inte kvar. Kan de inte ha samma kläder kvar i en jävla vecka? Icke! Hittade inget annat speciellt, modetorka i Uppsala om man säger så!

Trodde jag ja, för när jag gick in på Vila i S:t Persgallerian blev jag kär. Jag hittade ett riktigt adorable skärp som jag stod och drömde om i ungefär tio evigheter! Men var det värt pengarna? 229 kronor för ett skärp. Hm, jag är egentligen övertygad om att det är värt det, det gäller bara att övertyga min kära mamma (mamma betalar!). Jag hittade ett annat skärp som jag också ville ha, ett billigare. Men de kan inte ersätta varandra... MWAA! Imorgon ska jag ha skärpet, jag kan säga till mamma att hon får låna det X)

På tåget hem hittade jag kära Mikaela på tåget, sen drack vi te och umgicks hela kvällen. Vi lagade egen pizza som blev fantastisk! Vi måste döpa den till något sen... Mamma fick vara med (det är bäst att smöra lite inför skärpköp), hon var lite ledsen på kvällen men efter vår härliga pizza och lite vin blev hon gladare och nu ligger hon och sussar på soffan!Dagens outfit: Boooring - t-shirt med tryck, jeans och stövlar samt diverse armband
Idag älskar jag: Skärp från Vila
Idag avskyr jag: Danny i alla avseenden! Kan han aldrig åka ur Let's dance - han är vedervärdig
Imorgon ska jag: Träna! Pizza lägger sig som bomull runt magen =D

Guds lät inte sitt ansikte lysa över mig idag...

Ingenting gick bra den här morgonen. Jag ville verkligen inte gå upp och snoozade typ 10 gånger för länge. Det gjorde att jag blev inte lite försenad och struntade i att äta frukost. Jag tänkte i alla fall att det var skönt att jag hade tänkt ut vilka kläder jag skulle ha på mig .Men de planerna gick i stöpet när jag upptäckte en stor fläck på min tröja och det var bara till att försöka hitta något annat i min grovt stökiga byrå.

Mitt smink verkade också vara putsväck och jag som tänkte ta bussen 8.46 åkte hemifrån 8.45 och 30 sekunder. Det resulterade i att jag fick ta tåget i stället. Lugnt tänkte jag, om tåget bara kommer när det ska så kommer jag hinna med anslutningsbussen och hinna till skolan. Jag var ju i alla fall i god tid, jag kom till stationen kvart i åtta.
Nästan samtidigt som jag kom dit ropades det ut i högtalarna:
"Vi har meddelande om ett inställt tåg, det gäller tåget till Uppsala, Tierp och Gävle med ordinarie avgång 8.05. Vi hänvisar passagerare till nästa tåg."
Jaha, det känns ju fantastiskt bra! Nu måste jag stå på stationen i 50 minuter innan nästa tåg kommer jag jag kommer utan tvekan komma försent. Dessutom ska vi först gå igenom vad en SF-bok är och sedan lyssna på redovisningar hade jag ingen lust att respektlöst klampa in i klassrummet! Men så blev det i alla fall!
Och jag vet fortfarande inte vad en SF-bok är...

Kafferast

Klockan fem i ett på torsdagar är det kafferast för NV07A! Vi har en rast mellan språk och matte/fysik och varenda människa som gillar kaffe springer runt med en kaffekopp i handen. Själv är jag mest för chokoccinon i kaffeautomaten men i cafeterian görs det också mycket gott kaffe! Min favorit i cafeterian är chokladcookies och trocadero, mhwaa! Deras minipäron är dock inte mycket att ha. Som Mikaela sa; det kan inte vara så mycket kött på dem!

Snart är det fysik och jag måste vara superduperhyperduktig på alla lektioner och lyssna superduperhypernoga så att jag kan få bra på provet (till skillnad från förra gången) och få VG i betyg!


I naturarnas bar....

Snart är det franska och jag sitter i naturarnas bar på trean och dricker GT. Nja, någon GT serveras inte på den här baren, och jag vet inte om jag vill kalla det bar heller. I korridoren på våning tre finns en bänk med barstolar. Den kallas för naturarnas bar. Eller, jag kallar den för naturarnas bar...

Idag lärde jag mig att...
...Världens högsta träd var SJUKT högt! Ta turning torso och multiplicera med 10 =)


7 minuter innan engelskan börjar...

Hinner jag bara säga att jag valde den svarta kjolen tillsammans med vitt linne och svart kofta. Nu blir nog Mikaela glad!


Blogg

Jag har just nu suttit i ca 1 timme och försökt få den här bloggen att bli någorlunda personlig. Jag är inte så insatt i alla koder så jag fick chansa lite men nu är jag klar. Jag kan alltid fortsätta någon annan gång.

Idag kände jag mig fruktansvärt tråkig och fantasilös och klädde mig i jeans, svart linne och grå kofta. Imorgon ska det bli något mer personligt! Min blå klänning som jag köpte för evigheter sen och har haft typ en gång kanske går för sig! Eller ska jag vara modig och ha min höga kjol!

Ni får se, jag kanske till och med laddar upp en bild! Bye

Välkommen till min nya blogg!

Att ha en egen blogg känns bara super-chouette!