Upper East -

Gotland i bilder


Insidan av vår pittoreska stuga

som låg i en beteshage

Våra älskade cyklar som jag kommer att sakna

från vänster: stöldgods från båten i form av peppar, salt och thé; vi lagar vår första pastarätt; vår första - men absolut inte sista - pastarätt

Racing på högsta nivå

Jag ska jobba imorgon så jag orkar inte lägga upp fler bilder. Gör det imorgon istället...

Äntligen hemma

Det har varit helt grymt på Gotland men det är samtidigt skönt att komma hem. Bara att ha obegränsat med toapapper känns fantastiskt. Eller att inte behöva känna tvång att rensa tallriken. Eller att slippa leva på pasta och denniskorv. Så fort jag kom hem åt jag två sportknäcke med skinka och gurka. Fibrer, kött och grönsaker - bristvaror i vårat kylskåp på Gotland om jag säger så.

Vår stuga var pittoresk och primitiv. Det vi hade var:
1) Ett kylskåp
2) En spishäll med två kokplattor
3) Två lampor som knappt gav ifrån sig något ljus
4) En radio

Ja och sen sängar, soffa och bord och stolar. Jag kan känna att jag klarar mig utan tv, men jag saknade rinnande vatten väldigt mycket. Det blev lite drygt att släpa vattendunken typ tre gånger om dagen. Vi bodde ju lite off om man jämför med alla andra stugor, mitt i en beteshage.

Jag orkar verkligen inte dra allt idag, dessutom ska jag upp och jobba imorgon. Så nu ska jag sooova i min egen säng och det ska bli helt grymt. Puss


Allram och Tjet crashar Gotland imorgon!!!

Helt ärligt: det kommer bli helt gryyyymt!!! En sak jag ska göra innan vi åker är att radera hela min kontaktlista på telefonen. Annars kommer ni alla få minst ett oväntat samtal mitt i natten om jag känner mig själv rätt. Och detta är varken behagligt för er eller för mig (framför allt inte för mig dagen efter =P). Men jag är så jääävla taggad.

Midsommar blev niiice, jag gjorde absolut ingenting hela dagen. Sen mötte jag upp Emelie och Mikaela och drog till Ängby Närlivs och köpte godis. Efter det blev det grillning chez moi och jag kan ju bara säga att jag är the grill master. Kvällen bjöd dock endast på tidig sömn i soffan hos mig med Mikaela och Emelie. Varför gå utanför dörren liksom?

midsommar!!!

Yoho, det är midsommar nu. Kul att min midsommar verkar gå ut på att sitta hemma själv och vänta på bättre tider, haha. Vi får se vad dagen bjuder på, en lös plan var att åka ut till Kvarngården med Emelies familj. Men vi får se. Det är klockan två och nu, kvart i ett, sitter jag fortfarande med pappas enorma fjällrävenskjorta och lyssnar på gamla låtar på youtube.

Kanske ska man göra något normalt, typ duscha, äta frukost och borsta håret, men jag känner att mina batterier inte riktigt är där än. Men jag ska. Sen. Jag måste packa också. Faaan vad jag inte har lust med det. Men förr eller senare måste det ske. Min väska kommer vara så SJUKT tung! Men det är det värt!!!

Jag ska strypa mickan

Jag var fan mer spårad än jag trodde. Helt ärligt, inte okej bilder på mickans bilddagbok!!! Inte konstigt att jag inte var på übertopp på jobbet igår!


Usch och fy, dumma Sarah

Känner mig som en DÅLIG arbetstagare som bloggar på arbetstid men idag har jag faktiskt varit sjuuukt produktiv. Så jag kan tycka att jag är värd en liten paus. Vad fan finns det annars att göra? Ibland gillar jag mitt jobb. Det hade dock varit en pain om vi inte hade haft en dator jag kunnat leka med. Och om Lena hade varit här, hon brukar hålla ett vakande öga på mig så att jag inte latar mig allt för mycket ;)

Jag letade lite efter häftklamror. Det är alltid lite läskigt för om de finns någonstans så finns de i Lenas låda och Lenas låda känns lite som förbjuden mark. Även om inte Lena är här känns det som en chansning att leta bland hennes saker. Av någon anledning så får jag för mig att hon kan märka det och bli arg. Fast egentligen, varför skulle hon bli arg? Jag letade bara efter stift och vad skulle hon ha att dölja? Anyway, jag känner mig bara lite skyldig varje gång jag öppnar den där lådan. Sarah - inkräktaren!

Ska man ta och göra något då? Kanske kan torka av färgburkarna eller något. Men det är fett skönt att det bara är en halvtimme kvar. I det här tempot kunde jag i och för sig kunna hålla på i två timmar till! Eller åtminstone en...

Taggad för jobb?

Gissa hur taggad jag är på ännu en åttatimmarsdag på Knivsta Byggmarknad. Svaret är sjuuukt otaggad! Även om jag sovit i typ 11 timmar inatt så känner jag hur det tar emot att sminka klart mig och cykla iväg till jobbet! Jaja, det kan ju inte gå sämre än det gjorde igår i alla fall. Man får tänka positivt in i det sista...


Ute med Hugo

Hugo är från och med nu en hund som jag ska ta hand om då och då. Det ska bli très trevligt, och lite klirr i kassan också. Kom just hem från en prommis med honom och det gick riktigt bra! Han är en nioårig golden och jättesöt! Nu ska jag fan sova för jag är så trött att jag kan skjuta mig själv!

Sliiiiten!

Jag känner mig faktiskt lite sliten nu. Slitnare än innan sommarlovet faktiskt. Det beror nog framförallt på att jag sovit för lite, druckit för mycket och är ovan att jobba hela dagarna. Men till mitt försvar: jag har ALLTID varit i tid till jobbet.

Gårdagen var inte riktigt okej. Hade som sagt grymt tråkigt på jobbet, vädret var dåligt och taggen var verkligen inte på topp när jag började göra mig iordning inför Mickans 18-årsfest. Det artade sig dock och spårade snabbt. Somnade sent, vaknade tidigt och jag kan ju inte säga att morgonen bjöd på det bästa av det bästa:
1) Vaknar i Morgongåva och jag känner hur mr Ågren sïtter på min axel
2) Klockan är alldeles för tidigt och jag måste fortfarande till jobbet
3) Mår åt helvete på bussen till Uppsala
4) Missar precis upptåget till Knivsta
5) Får sitta och vänta och får solen i ögonen och grävskopa mot asfalts-ljud i öronen
6) Kommer till jobbet, min röst är inte var den varit

Jag har varit så MOBBAD av mina s.k. jobbarkompisar idag! Jag vet inte hur många gånger jag fått höra historien om att jag kom i kortkort till jobbet - en historia som inte ens var sann. Jag tyckte att det såg någorlunda anständigt ut ju! Nej usch och fy, nu är fan duschen min!


fortfarande på jobbet

Jag är fortfarande på jobbet och fortfarande är det helt dött. Jag har helt seriöst sms-trakasserat hela min telefonbok i hopp om att någon har något roligt att säga. Men folk är så jävla snåla att de vägrar svara.

 Datatekniker-snubben var här idag och jag måste bara säga att han måste vara den mest okarismatiska människa jag träffat i hela mitt liv. Åtminstone en av dem. Jahapp, vad finns det mer man kan göra då? Tror att jag ska ta mig en kopp kaffe för att hålla mig vaken!

Puzzah x)

på jobbet

har så jävla tråkigt. Illa att det är så lite att göra att jag hinner blogga x)

Telescopic mascara explosion

Den här mascaran fick jag av mamma. Jag har en känsla av att den är jättebra om man bara får in tekniken. Men visst ser den helt sjuk ut, hur kommer man på att göra en mascara som ser ut såhär? Bara en liten boll...

Smarta Sarah slår till igen

Kanske har en viss CL rätt när hon säger att man dödar hjärnceller när man dricker för jag känner hur min IQ-nivå verkar ha gått ner en smula. Mitt tangentbord har typ inte funkat sen i torsdags och jag har dragit i alla sladdar och hållt på. Först idag, 3 dagar senare, slår det mig att jag kanske skulle kollat batterierna först. Och självklart var det så enkelt.

Sarah's helg:

Fredag
Planer: Grym utekväll i Uppsala med Sayeh, Mickan, Astrid, Anna, Fanny och kanske Carro. Ta 02.20-bussen hem. 
Ändrade planer: Grym utekväll i Uppsala med Sayeh, Astrid, Anna och Fanny, ta 02.20-bussen hem.
Resultat: Grym utekväll i Uppsala med tidigare nämnda tjejer. Under kvällens lopp delades vi upp till att jag och Astrid var i ett gäng och Sayeh, Anna och Fanny i ett annat.
Efterfest: Jag och Astrid på skum efterfest med en argentinare och en grek. Varför vet ingen.
Hemkomst: Missade såklart 02.20-bussen och tåg 07.43-tåget hem.

Igår

Ursprungsplaner: Vara fit for fight på jobbet. Komma hem och göra något aktivt. Ligga hemma i soffan på kvällen.
Ändrade planer: Vara mindre fit fort fight för jobbet. Försöka göra en anständig outfit av de kläder jag hade dagen innan eftersom jag inte hann hem innan jobbet. Sova efter jobbet. Lugn utekväll i Uppsala med relativ tidig hemkomst.
Resultat: Var mindre fit fort fight för jobbet. Försökte göra en anständig outfit av de kläder jag hade dagen innan eftersom jag inte hann hem innan jobbet. Olugn kväll i Uppsala men med relativ tidig hemkomst.

Idag:
Planer: Vara asocial och inaktiv hela dagen. Inte lämna huset på hela dagen.
Ändrade planer: Vara asocial och inaktiv nästan hela dagen. Gå en promenad "sen".
Resultat: Var asocial och inaktiv nästan hela dagen, får se om promenaden blir av.

Imorgon:
Planer: Jobba 09.00-18.00. Dra mer eller mindre direkt till gåvan och fira Mickan. Åka hem tidigt på morgonen och antagligen åka direkt till jobbet igen.
Resultat: Det kan fan gå precis hur som helst men till jobbet ska jag.


Habib Live

VÄRLDENS BÄSTA RADIOKANAL!!!


Miquila / Tjet / Turkbenno               Saraust / Allram / Kurdbob

Rus - Lill Lindfors

Alltså jag kan inte sluta lyssna på "Rus" av Lill Lindfors, IQ-reklamen ni vet. Vem mer än jag känner igen sig i delar av den här låten?När vinet glöder i de fyllda glasen och
vi börjar bli i gasen, då lossar tungans band.
Vi som gått omkring och varit så blyga
vi slutar upp att smyga, modet kommer efterhand.

Hej, tjo och klackarna i taket!
Nu visar vi helt naket hur modiga vi är.
Inga ord kan bli för stora, vad har jag att förlora?
Så är det med det!

Alla rus i stora famnen och skeppet söker hamnen
och vänskapen är varm.
Livets gåtor blir så uppenbara och dem kan jag förklara
när du vilar på min arm.

Senare när berusningen har lagt sig och
det som jag har sagt dig verkar ganska meningslöst.
Då undrar jag över hur du ser mig,
man får se upp hur man beter sig och då skrattar jag nervöst.

Mitt hjärta har en frusen inneboende med
pajat självförtroende som inte mår så bra.
Hon plockar fram allt det jag gömmer och minns
allt det jag glömmer och säger att hon är jag. [x3]

Hon plockar fram allt det jag gömmer och minns
allt det jag glömmer och säger att hon är jag.

Je ne suis pas le plus belle du quartier

Jag blir bara sjukare och sjukare för varje minut som går och det är INTE särskilt kul. Jag har ont i halsen, huvudet, ögonen och MUNNEN av alla ställen. VARFÖR har jag ont i munnen???

Annars har dagen varit NICE faktiskt! Fick som uppdrag att ha hand om Almis, så hon fick åka med till Knivsta. Mötte upp Miquila och det blev Tyra Banks show och Top model. Efter det trotsade vi vädrets makter och drog ut på promenad med Alma och Smilla. Det var riktigt trevligt, jag tror att de gillade varandra =)

Kvällen avslutades med Det Okända även om jag inte vet varför man utsätter sig för sådana program då man bara blir rädd för spöken som man inte trodde på ens när man var sex år. Varför blir man fegare med åren?

Nu ska jag i alla fall duscha och sooova, måste ju bli frisk till den massiva utgången på fredag och sen kallar ju Gotland på oss! Det kommer bli så LYCKAT darlings =D


Skjut mig

Aj, aj, aj, min hals försöker ta livet av mig! Kul att jag håller på att bli sjuk nu när det snart är sommarlov. Why god, why? Dessutom försov jag mig, det är skitväder, jag är väldigt osäker på vart vi ska ha vår profilinformation och jag drömde jättekonstiga drömmar inatt. Jag känner att uttrycket GodMorgon inte beskriver den här morgonen särskilt bra...

Jävla nagellack

Går just nu runt med skrikrosa naglar vilket är roligt. Det är dock inte så roligt att nagellacket suger och bara ramlar av hela tiden. Okej att det var billigt men EN DAG kanske man kan begära??? Eller är det att kräva för mycket av ett nagellack som kostade 25 kronor? Jaja, annars är det väl bara att måla på i efterhand!


Momma's Boys avsnitt 3

Nu känns det som om jag inte gör något annat i livet än att uppdatera bloggen men detta tål att skrivas om!

Nu har jag precis sett senaste avsnittet av Momma's Boys och det blir bara bättre och bättre! 
I detta avsnitt fraktades det in en stooor låda FYLLD med bakgrundsfakta om tjejerna. Panik eller vadå? Hälften av  de där tjejerna hade tydlgen varit nakenmodeller. Så det hela resulterade i att Michelle som var Michels favorit var nära att åka ut eftersom hon varit playboymodell men fick stanna till slut. Brittany som var JoJo's favorit från förra avsnittet fick åka hem eftersom hon varit nakenmodell. Så kan det gå, så behåll trosorna på. Cara åkte också ut och hon fick något slags spel och började storgråta och skrika om att hon inte ens fick en date. Piiinsamt.

Jag undrar hur min egen fil skulle se ut... Antagligen inte allt för illa. jag har i alla fall alltid skött skolan och aldrig varit nakenmodell och kommer aldrig vara det heller. Vad kan det möjligen stå för negativt om mig? Jag tror att jag skulle bli alla mammors favorit om jag skulle ställt upp! Eller vad tror ni?

 Svärmorsdröm ;)


I pausen...

Nu är det paus i Momma's Boys, min nya favoritserie alla kategorier! Tänkte att jag bara kunde presentera hur jag slösade bort lite pengar idag. Fast det var inte så fasligt dyra saker...

                                                    
Depend nagellack 158    Depend nackellack 160       Lumene Berryfun lipgloss

Sarah får dille på rosa i sommar x)

Gissa åldern...Okej, ungefär såhär såg jag ut idag (men förhoppningsvis inte lika IQbefriad) och nu undrar jag bara: Hur gammal ser jag ut att vara?
Ser jag verkligen ut att vara över typ 25 eller vad är anledningen till att kassörskor aldrig tar leg på mig?

Sista veckan i skolan

Någon mer än jag som tycker att det är så otroligt ovärt? Visst att Ingmar försöker vara seriös men det känns ju inte som att Saraust håller samma nivå på fysikintresset. Jag har inte lärt mig någonting idag. Det enda jag gör är att räkna ner tills lektionerna slutar. Jag vill ha sommarloooooov!!! Nu.

Europaval 2009

Nu har jag precis varit och röstat. Jag och pappa gjorde sällskap till min gamla lågstadieskola (♥) och röstade. Jag känner hur jag påverkar Sverige! Det känns riktigt bra.

Och nu är det fint väder igen, solen skiner och det är shortsväder. Yeey säger jag bara, så snart blir det prommis med M i solen. Det känns som det enda jag gjort idag är att ta promenader. Å andra sidan måste man ju utnyttja solen maximalt när man har chansen! Kanske får man till och med lite bruna ben, vem vet.


Success!!!

Jag kom på en riktig success från i fredags! Folk provade min drink med apelsinjuice och öl och ALLA gillade den. Eller åtminstone tyckte att den var okej. Ingen kunde gissa ingridienser. Alltså, jag rekomenderar alla att åtminstone prova, det är ju inga dyra grejer direkt.

Nog pratat om alkohol, snart ska jag gå och fika med en viss miss C, känns som om jag borde fylla ut den här dagen lite eftersom jag var så pass inaktiv igår. Förutom sushin som faktiskt var helt okej. Och sen gick jag till Miquila och somnade efter typ 10 minuter. Det är ju så det ska vara!

För vi har INTE tagit studenten nanana...

Ja igår tog alla treor studenten. GRRRRRRRRRRRRAAAAAAATTIIIS!!! Jag, Mikaka och Emelie var och kollade på Carros utspring och sen bar det av till Rosendal och vidare till stan där vi hejade på alla studenter. Jag vill också!!! Det var lite roligt när min gamla klass körde förbi. Alla var jättefulla. Mahaha. Själv får jag vänta ett år till. Men kan det bli bättre än att få åka flak med NV07A och få ta studenten med bl.a. M, E och såklart alla mina klasskompisar?

Kvällen, alltså jag orkar inte ens berätta om kvällen för jag gjorde inte bara saker jag är stolt över. Jag kan ju bara säga att resultatet är att jag har förstört mammas dyra strumpbyxor och spillt kolasås över dem och att jag har glass över hela min tröja. Och att jag ringde och väckte stackars Christoffer som jag pratat med en gång och det var i typ mars. I Sälen. Hur seriöst verkar det?

Och nu har jag även lovat att äta sushi i Uppsala ikväll, jag som inte ens gillar sushi. Men det blir sälert trevligt. Fast jag måste nog börja fixa mig redan nu. Jag kan ju säga att sliten är mer mitt andranamn än fräsch just nu.


Utkast: Men nu ...

Men nu är taggen förfan på übertopp! Detta är vad som väntar gott folk:
 


Ja, ni får gärna tillägga något =D


Min sista skiva för i år

Min sista skiva för i år var igår. Det var skitkul, säkert den mest lyckade i år! Jag hade i alla fall väldigt kul. Gänget blev jag, Carro, Emelie och Amanda och jag säger bara tummen upp =) Vi kom till och med hem i skaplig tid, skjutsade av en jätterolig taxichaufför som hette Eddie. Vi bad honom stanna på Statoil eftersom alla var så hungriga och som tack bjöd vi på korv med bröd och ketchup! Ingen senap för honom, och inte för någon av oss andra heller.

I alla fall, just eftersom vi kom hem vid två och inte vid sju så var det ingen match att ta sig upp på morgonen för att övertyga pappa om att jag var jättetaggad på Rosendagen. Jag funderade faktiskt seriöst på att gå dit men när jag insåg att scenariot skulle bli hetsätning av glass utomhus på en gräsmatta i hällregn ändrade jag mig kvickt. Istället blev det RachelRay och Djurpolisen i soffan för hela slanten. Men vem pallar gå på Rosendagen anyway? Hur många från min klass kan ha varit där? Typ 3 av 38.

Just det, har ju varit lite aktiv idag! Det var uppvisning i kyrkan så det var många som var duktiga och spelade piano och jag och Mikaka sjöng tre duetter och det blev AWESOME! Helt ärligt, folk njöt faktiskt på riktigt när vi sjöng. Miquila, we rule the Birgittakyrka och hela jävla pastoratet, hahaha. (fem fina ord för svordomen: sommar, sommarlov, skolavslutning, frihet, Gotland)

Shit vad klockan blev mycket! Nu måste jag ha min skönhetssömn ;)


Mommas boys

Jag har verkligen hittat mitt absoluta favoritprogram någonsin: Mommas Boys på TV3. Ni bara måste se det, det är fan bättre än Paradise Hotel, Big Brother och Bachelor tillsammans! Det hela går ut på att tre killar (som ska föreställa skiiitsnygga och allmänt heta) får bo i ett stort hus tillsammans med typ 20 tjejer (som ska föreställa skiiitsnygga och allmänt heta) och de ska hitta "sin kääärlek".  Dessutom bor deras överbeskyddande mammor i huset och det är det som gör det så otroligt roligt!

Dessa mammor verkar tro att de har ALL rätt att bestämma vilka tjejer deras söner ska bli kära i och de ser det typ som en personlig förolämpning om någon av dem väljer en annan tjej. Det är helt sjukt, dessa mammor verkar inte riktigt friska! Lorraine som är mamma till Michel, började helt seriöst gråta när hon såg honom kyssa en tjej som hon inte gillade. En annan kille, Jojo, satt i poolen med en tjej och de höll också på lite mer eller mindre okej. Då kom Mrs B och klampade ut i baddräkt och satte sig bredvid. Får en mamma göra så? Efter hon gått fortsatte hångelpartyt och då ställde sig kärringen på balkongen och vrålade "Stop Jojo, STOP NOW!!!". Jag skulle helt seriöst strypa min mamma långsamt om hon gjorde så. Så otroligt pinsamt. Dessutom visas det ju på TV!

Det här programmet kommer jag såååååå följa! Tragiskt men sant.


Mommas BoysHellwoman (Mrs. B), Esther, Lorraine, Michel, Rob, Jojo