Upper East -

Ännu en lyckad kväll =D

Det blev en riktigt nice kväll igår, trots att det blev lite sent. Eller tidigt. Det beror på. Jag kan ju säga att min mamma inte hade mingiporna uppe vid öronen när jag kom hem klockan halv åtta på morgonen. Speciellt inte eftersom jag börjar jobba klockan nio. Men det löste sig med lite kaffe, extra concealer under ögonen och lite parfym. Skabb?

Jag kan dock säga att jag lyckades hålla masken riktigt bra. Det enda som avslöjade mig var nog att min röst skar sig då och då. Jag: "Hej hej, var det allt? 25 och femtio. TaaaAAAAACK och trevlig helg". Finfint. Men det var så skönt att komma hem sen!

Själva kvällen blev annars en höjdare! Jag blev lite bitter när vi var tvugna att vända i Norrvik eftersom Carro glömt sitt leg hemma, men det löste sig. Vi kom sent, men jag tyckte att vi hade rätt kul ändå. Sedan kom Den Stora Väntan som alltid infinner sig när man missat sista tåget och får vänta på första. Men med rätt sällskap flyter tiden på snabbt ;) Det sorgligaste var nog bara att jag råkade fylleringa och fyllesms:a fel person med väldigt fel ordval. Det kommer jag få äta upp på måndag, Men wtf, jag har gjort värre saker!!!

Nu är det snart dags igen, utgång i Märsta. Kommer dock bli Knivstas Nykterhetsförbund på oss om jag inte hittar typ 1000 kr på gatan, men det kan man ju bara se sig om i stjärnorna efter. Nästa helg, då jävlar! Då blir det karatefylla, det var så länge sen!

Nej, jag ska dra om typ 40 minuter så jag måste förbereda mig. Synd bara att det enda jag  har hemma är chokladöl och grapefrukts-genever. Det finns så mycket lustigt i Belgien...


Kommentarer
Postat av: The Toll

Asså fy fan va klockrent me fylleringningen!!! XDXD Hahahaha!

2009-05-24 @ 11:20:20
URL: http://thetoll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0