Upper East -

Livet är nu lite lättare att leva...

Nu är fysikprovet klart, vilket gör livet lite lättare att leva. Även om jag har blivit sjuk och inte gör något annat än att hosta, klaga och sova just nu, så känner jag att kan andas ut lite mer nu. Jag har förmodligen skaffat sommarjobb, projektrapporten är inlämnad, fysikprovet är avklarat, jag kommer få MVG i litterär gestaltning (är så glad att jag bara MÅSTE berätta det =P) och framförallt har jag köpt studentklänning! Två till och med. Jag är très nöjd.

Längtar dock till helgen för jag misstänker att den kommer bli väldigt, väldigt bra. På fredag är det valborg, på lördag ska jag och Mikaela vara representanter för medborgarskolan på körslagetfinalen och får sedan fritt inträde på Café Opera. På söndag är det första skivan då jag och min bättre(?) hälft ska vara ett bondagepar. Typiskt oss att alltid vara de konstigaste...

Kom just på att jag snart ska flytta. Det känns helt sjukt...

Dagens tanke

Jag har suttit i princip hela kvällen och pluggat ekonomi. Efter ca 2 timmar gick jag ut för att ta lite luft och märkte hur många fåglar som kvittrade.
"Nu är det alltså parningsperiod, det är därför de kvittrar så förbannat" tänkte jag. "De behöver minsann inte plugga ekonomi, söka in till universitetet eller fixa sommarjobb". Skarpsynt där Sarah.
Jag började emellertid tänka vidare, tänk hur det var för oss människor innan någon fick för sig att vi skulle bli civiliserade och tillbringa vår ungdom till att lära oss saker och resten av livet till att tillämpa dessa kunskaper. Det vi gjorde var att äta, sova och ha sex.
Våra mål i livet var att äta så mycket som möjligt, sova när vi var trötta och knulla så mycket som möjligt. Det var vår livsuppgift.
VAD HÄNDE? Någon som känner för att gå tillbaka till det, det låter som ett mycket trevligare liv om jag ska vara riktigt ärlig...

I alla fall, klockan är tio över tio och Filips pappa tvättar fortfarande på sin bil. Han har tagit fram strålkastaren nu. Hans livsuppgift verkar vara att mecka med sina bilar. När jag åker till skolan tvättar han karossen, när jag kommer hem från skolan tvättar han däcken, senare på kvällen tvättar han garageuppfarten och gatan utanför. Själv pluggar jag nationalekonomi och undrar hur fan det kommer lösa sig i sommar.

Nu ska jag återvända till att plugga in allt om lågkonjunkturer, inflation och beskattning. Önska mig lycka till...

PROJEKT KLAAAAAAART!!!

Under de senaste månaderna har jag pendlat mellan hopp och förtvivlan. Jag har haft mardrömmar och en hela tiden haft en underliggande känsla av panik. De senaste dagarna har jag levt på kaffe. Jag har inte kunnat äta eller sova utan har konstant haft en skyhög halt av koffein i mitt blod. Dessutom lider jag av Ctrl-S syndromet. Efter varje mening jag skriver trycker jag ctrl-s, alltså spara. Jag försöker spara ner mina mail, facebookstatusar, kommentarer, blogginlägg och allt annat. Det är inte sunt.

Men det är som sagt klart, vi är relativt nöjda även om vi inte hoppas på mer än VG då vår handledare Balle Bråkansson har varit negativ sedan start. Men man vet ju aldrig. Nu ska vi bara vinna priset för bästa monter och presentation! Vad sägs om att vi står skräcksminkade med skräckfilmstheme i bakgrunden och är allmänt obehagliga?


Harry Potter Pick Up Lines


We may not be in Professor Flitwick's class, but you're still charming.

You know, when I said, "Accio hottie," I didn't expect it to work!

One night with me and they'll be calling you MOANING Myrtle.

Harry Potter Pick Up Lines är utan tvekan den bästa facebooksidan just nu. Jag älskar Harry Potter!

Kill me Bury me

Jag är så jävla uppgiven just nu. Vi har alltså ca fyra dagar på oss att skriva klart projektet. Jag har nästan skrivit klart min resultatdel. Nästan. Det är liksom inte ens klart! Det borde ha varit klart, det borde ha varit JÄVLIGT klart!
Men det är det inte. Tyvärr.

Men vi har åtminstone skrivit inledningen, det känns ju som en jävligt positiv grej i alla fall. Men vi har källkritik, diskussion och slutsats samt hela jävla layouten kvar. Och jag har kanske jobbat i... 30 timmar. Man ska jobba i 100. Kul. Jag kommer behöva sitta 24 timmar om dygnet den här veckan om jag ska komma upp i 100 timmar. Vilket är jävligt tveksamt ändå. Idag har jag i alla fall suttit i typ 3 timmar och finlirat så att det ser bra ut. Om det inte ÄR bra så kan det åtminstone SE bra ut. Det är ju typ det som är det viktigaste!

Igår tvingade jag med min andra hälft ut på en liten spontan utgång. Det var lagom trevligt. Vi höll oss i skinnet minst sagt. Har dock för mig att vi hade någon jätteseriös diskussion med någon okänd kille samt att hälften av de som var där var utklädda till pysslingar, pokemon eller andra obehagliga varelser som borde hålla sig på den freakshow där de hör hemma. Okej, det var lite hårt sagt. Men det var trots allt sant.

Nu ska jag göra te alternativt kaffe och skriva lite till. Det blir bra, typ.

Nu har det gått nästan en hel vecka på påsklovet. Det har varit ett väldigt, väldigt bra påsklov om jag får säga det själv!
Jag har hunnit:
- Firat påsk med min kära familj i hälsingland
- Gått vilse i skogen med Alma
- Ätit björnstek
- Jobbat med projektet med min älskade projektgrupp
- Jobbat med projektet utan min älskade projektgrupp
- Varit extremt frustrerad över projektet
- Varit nöjd med projektet
- Sjungit med Voice ♥
- Sjungit utan Voice
- Kollat på Dating in the Dark med Mikak ♥
- Hängt med min storasyster ♥
- Kollat på den mest bisarra och sjuka film i mitt liv i dragarbrunnsgrottan. Blindness heter den. Se den inte, känsliga tittare varnas extremt mycket
- Hängt en del på facebook (ca 30% av mina dagar)
- Kört bil

Det är i princip så hela mitt lov sett ut. Det verkar rätt så futtigt nu när jag radade upp det.

En annan sak som har hänt är att pinnmagneten Disktrasan har blivit till lilla smala Råttis, dvs Alma har blivit klippt. Hon är söt ♥