Upper East -

woop woop

21 januari blev 21 december. Jag har små bröst nu. De är assnygga! Och små var kanske att ta i, men de är väl inte överdimensionerade längre. För tillfället är de hårda som fotbollar och står rakt ut, Saiepour sa att tyngdlagen skulle göra sitt men jag hoppas att han har fel... Dock måste jag tejpa ärren i tre månader och tejpen kliar så man kan dö! Mindre bra. Och sova med pytteliten sportbh är inte heller supermysigt. Och jag är galet röksugen för tillfället.
För tillfället är det enda jag gör att spana in mina nya bröst och klia på tejpen. Om sex veckor får vi se slutresultatet. De är så grymt snygga. Vill bara trycka upp den i varenda liten "experts" ansikte och skrika VA FAN SÄGER NI NU DÅ???
Min jul kommer vara så jävla kul!!!

Hm...

Oklart om den här bloggen kan räknas som inaktiv eller inte. Den är utan tvekan högst sporadisk.
Känner bara att jag måste jubla lite över att det är jul, falleralla! Julafton om fyra dagar. Känns tungt att alla julklappar inte är inhandlade än men det löser sig. Idag verkar planen bli att åka ner och köpa de två sista för att sedan dra till Knivsta för en visit hos Skrevet. Det ska bli trääävligt!
I alla fall så är jag nu 20, vilket känns rätt bra men overkligt. Jag kan när som glida ner till systemet och inhandla det jag känner för. Dock har jag nu slutat med sprit och gått över till vin. Fick för mig att det skulle förändra mitt liv. Blev dock inte riktigt en lika drastisk förändring som jag hoppats på, men å andra sidan byggdes ju inte Rom på en dag.
Operation planerat till slutet av januari. Besvikelse över att jag egentligen skulle legat nedsövd och uppskuren i skrivande stund. Dock är mamma på krigsstigen så man vet ju aldrig var det slutar... Det finns en patientombudsnämn, men de slår knappast E.Ö. när hon bestämt sig för något! Verksamhetschefen på akademiska har det hett om öronen just nu. Och så ska det vara!
Det verkade vara allt jag hade att komma med för den här gången. Over and out...