Upper East -

mihihihihihi

Det går bra nu! Det känns som om jag har massor att vara glad och tacksam över just nu. Allt från småsaker till beröm på jobbet och nyplanterade pelagoner på balkongen till planer för hösten. Och jag är astaggad på helgen! Jag gillar't

VEM LÄSER MIN BLOGG???

Seriöst! Den är ju så JÄVLA tråkig. Den var rolig förut, jag läste förra årets och skrattade typ konstant. Det berodde förmodligen på att jag hade massa ångest då. Det var tydligen roligare att ha ångest än att inte ha ångest?

Men nu! Så jävla värdelös, och ändå är det folk som läser den! Inte många, det kan jag erkänna. Men det är ett antal som fortfarande klickar in och jag fattar inte vem som orkar!!! Jag brukar gå in själv då och då för att se hur jävla tråkig den är och blir lika förvånad varje gång över hur förbannat ointressant den är. Men klockan är 20 i 3 och det är redan nån som varit inne och kollat! Jag tror att folk hamnar här av misstag. För det finns ju oftast en anledning till att man följer en blogg. Anledningar som "extremt komisk", "extremt obehaglig" och "extremt ambitiös" är några av mina anledningar. Jag hoppas att ingen av dessa beskrivningar passar in på min.

Anyway, om man vill läsa något roligt ska man läsa från 2009. Testa det istället!

Så. Jävla. MOBBAT!!!

Seriöst. Det är jag och två, TVÅ, personer till som sökt till det programmet jag gå i höst. Eller, det är två till som sökt på sina gymnasiebetyg. Jag misstänker att det kommer att vara jag, två till och sen massa old people! Roliga kursare liksom...

Lite ofräscha tankar...

När jag gick min promenad idag kände jag mig ytterst ofräsch med otvättat hår, orakade armhålor (förlåt för den lite väl ingående beskrivningen) och svettig rygg iförd avklippta cheap monday-byxor (högst ojämnt klippta), ett en gång svart linne som miste passformen för ca 3 tvättar sen och gympaskor från 2008. Tanken att "så här ofräsch har jag aldrig varit" for genom mitt huvud. Denna tanke avfärdades kvickt när jag insåg vad jag varit med om tidigare i mitt liv.

Till exempel:
- Sovit i en trappuppgång
- Varit på Peace and Love och sovit i ett tält med minst sagt undermålig ventilation
- Alla gånger jag åkt direkt från fest (och "efterfest") till jobbet utan vare sig sömn eller dusch
- Den gången jag inte hann hem mellan utgång och jobb utan fick jobba i kortkort kjol och gårdagens smink
- Precis när man kommer hem från Taizé och fått sitta i en varm buss med en AC som är under all kritik i 38 timmar
- När vi kom hem från Bryssel då jag tillbringat 28 timmar på en buss, magsjuk och iskall

Jag har inte ens nämnt de värsta gångerna. Då var man inte så jävla kaxig direkt. När jag tänker på det känner jag mig genast lite fräschare. Framförallt har jag nu tillgång till dusch, vilken jag ska utnyttja precis nu.

Vill bara säga att jag hoppas att ni aldrig varit i min situation. Inte någon av dem. Puss!

Vad gör man när man bor själv?

Jo det ska jag berätta:
- Man sjunger falskt och diggar sig själv
- Man går runt i underkläder och hoppas att grannen inte ska komma ut på balkongen och se att man går utan byxor
- Man lagar mat som man inte äter
- Man går och handlar tre-fyra gånger om dagen

Jag har kanske inte jättekul. Men jag har inte någon lust att flytta hem what so ever!!!


Någon jävla måtta får det vara...

Det är fan inte rimligt att en 19-åring ska behöva köpa en skurhink själv. Där går min gräns! Visst att jag kan köpa tupperware och fryspåsar själv, det kan jag ta, men en jävla skurhink och Ajax tycker jag ingår i föräldrars plikt att utrusta sina barn med! Om de kräver att det ska vara snyggt här i lägenheten får de fan bjuda på en hink, en skurtrasa och rengörningsmedel. BASTA!


Flyttfågeln

Nu flyttar jag till Vaksalagatan. Till lägenheten med liten säng, litet badrum, stor säng och awesome balkong. Känns bra. Fast jag ska bara bo där varannan vecka. Men ändå! Skönt!

Fördelarna är att ingen har koll, man behöver inte förklara sig eller ursäkta sig. Inga tider att passa, ingen som väcker en på morgonen.

Nackdelarna är att kylskåpet inte fyller på sig själv längre, disken försvinner inte automatiskt och kastar jag en handduk på golvet så ligger den kvar. Men vem bryr sig? Det är det värt!

Hur vet man att man har för mycket tid?

1. Man läser folks bloggar, fast man inte ens bryr sig
2. Man bloggar själv, trots att man egentigen inte har något att skriva
3. Man använder mer än 10 minuter för att sminka sig innan jobbet
4. Man städar frivilligt trots att det inte är särskilt stökigt. Bara för att liksom
5. Man kollar igenom folks bilder på facebook, trots att man knappt känner dem. Bara för att liksom
6. Man kollar igenom sina egna bilder på facebook, trots att man redan vet vilka de är och hur de ser ut

För övrigt har jag idag gjort av med sjukt mycket pengar jag kanske inte borde gjort av med. Jag skulle åka en kort, kort stund till stan och köpa två ramar till bilderna jag köpte i Paris. Och just det, jag behövde en svart kajalpenna och en eyeliner. Och då kan jag lika gärna köpa några penslar, för det är ju bra att ha en för ljusa skuggor och en för mörka! Och det där armbandet var så hiiiimla fint. Och den där kjolen var ju fin, och nedsatt!!! Och jag HAR ju faktiskt letat efter en sån där hårdekoration. Och det där halsbandet var ju awesome! Och om jag väl hittar ett par solglasögon jag passar i så är det väl synd och skam att låta tillfället fara förbi!

Dålig, DÅLIG Sarah!

SAMEELSA ÄR DÖÖÖÖD

Rest in Peace SameElsa!