Upper East -

Bästa helgen på länge

Hur många fredagar blir man uppringd och får reda på att imorgon åker vi till skärgården? Första gången för mig i fredags. Så på lördagen åkte vi iväg till Trullsan i en liten röd bil. Jag satt vid ratten och de andra fick stå för underhållningen. Det blev självklart succé och jag längtar redan till nästa gång.

Söndagen blev också lyckad med en riktig superkväll hemma hos familjen Khoogar tillsammans. Trots att jag sminkat mig i en stuga utanför Gävle, bytt om på en mack och fräschade upp mig i ett omklädningsrum på Åhléns, så var det en underbar kväll med jättegod mat och trevligt sällskap. Och filmen :')

Vissa personer vill man ha kvar för alltid!

Måste bara skriva det... Trots allt...

Victoria + Daniel = Sant ♥

Jag gillar det. Även om jag inte är där och tittar på kortegen så gillar jag det. Skarpt.

En spontan roadtrip...

Imorgon bär det av till skärgården på en spontan roadtrip. Vi är fem stycken. Vi har en  liten, liten bil. Vi har två små tält. Vi har stora planer och det kan bara sluta i succé!
Rule nr 1

Om man vill vara taskig bakom någons rygg är det ju en idé att se till att personen inte får reda på det

Vad kan man göra i Paris?

Det finns många saker att göra i Paris. Jag och Mikak tillbringade den största delen av vår tid till att:
- Gå
- Gå vilse
- Försöka tyda kartor
- Gå i trappor
- Svära över allting som vi aldrig hittade (horhotell, hortornet, jävla skitaffärer etc)
- Ta kort på alla sevärdheter vi till slut hittade (Louvren, Eiffeltornet, Invalido-grejen, Triumfbågen, Champs Elysées, Notre Dame, Sacre Coeur m.m.)
- Äta yogurt och kakor
- Dricka vin ur plastmuggar
- Springa nakna på hotellrummet
- Springa halvnakna på balkongen
- Planka på tunnelbanan

Vi spenderade också lite euro på kläder och andra söta saker. Sista kvällen besökte vi den konstigaste baren vi någonsin varit på. Tänk er:
- Alla vägger, golv och tak målade i tomterött
- Istället för soffbord hade de fyllt ett badkar med stenar och lagt i plattor där man kunde ställa drinken
- Istället för barbord hade de tagit ett gammalt handfat och fyllt det med cement
- Istället för stolar fanns skabbiga fotpallar och trasiga pallar
- Musiken var som en blandning av rumänsk techno, fransk rap och amerikansk popmusik
- Det första som hände var att två killar och en tjej tittade på oss och skrattade
Ganska snabbt drack vi våra drinkar och gick hem

Men resan har varit awesome i allmänhet och framförallt är det härligt att vi gjort allting själva, från bokning till hemresa. Att det varit både med och motgångar kan vi inte förneka, men jag tror dock att den här resan slår det mesta.
Och det mest fantastiska är att vi varit sams. Hela tiden. Trots stunder av uppgivenhet, lågt blodsocker och värkande fötter. Vart åker vi nästa gång?

Nv07a och Rosendal...

Jag tror att jag kommer sakna Nv07a, Rosendal och hela grejen med att gå i skolan mer än jag trodde att jag skulle göra... Seriöst, jag har faktiskt en liten klump i magen just nu, det känns liksom inte lika skönt att slippa folk längre (med undantag). Och kaffe, fredagsprat, spela spel under lektionerna, ångest och lycka och allt sånt där som man får om dagarna, vad ska jag göra nu? Inget mer att sträva efter. Bara det känns som en anledning till att plugga direkt. Att återigen ha ett bestämt mål. Hur lever man livet utan ett bestämt mål?

Så vad händer i sommar? Lite jobb. Lite resor. Förhoppningsvis lite slappartid. Partyparty kanske. Vem vet.

Shit. en extremt stor spindel klättrar just nu på mitt tak och den kommer närmre och närmre. Frågan är om jag orkar gå upp och ta bort den nu eller om jag ska vänta en stund. Den verkar inte särskilt intresserad av mig. Hoppas den inte ramlar ner i min säng bara. Det skulle vara ytterst obegagligt. Så länge den är i taket kan jag stå ut med den...

Sjungom studentens lyckliga dar...
Sjungom studentens lyckliga dar, för det är imorgon typ. Usch och tvi, jag är liksom inte förberedd. Sitter här i mina oanvända studentskor och hoppas att de inte kommer att slita upp mina fötter imorgon. Annars är allt förberett. Snart ska jag jobba och sedan har det hörts rykten om en picknick i stadsparken med Nv07a. Undrar om jag hinner efter jobbet. Det vore nice...

Nu är bara frågan hur jag kommer att lösa nagelfrågan. Mina händer är i allmän disaster. Kul liksom...