Upper East -

Hur var skivan egentligen?

Fråga inte mig, jag var för full för att minnas! Jag minns dock att Sayeh åkte ut, jag blev Klassens Kristi Brud och har redan tappat bort mitt band och att jag tog en taxi hem för 200 kr. Helt jävla sjukt, sist betalade jag 100 spänn! Fast jag betalade inte så mycket själv... Nu ser mitt rum ut som ett bombnedslag eftersom tre sailors dumpade sina grejer i en enda jävla hög här! En blå papegojväska, en ryggsäck och någonstans under allt bråte tror jag att även mickan har massa grejer liggandes. Tungt...

Helt galet och stöööört!!!

Pa-mässan avslutad. Kul. Jag tycker fortfarande att monter 42 var snyggast. Så det så... Så nu finns ingenting kvar. Det enda som finns är en liten upptenta på Fysik A. Sen är det liksom... slut... Helt slut... Galet.

Imorgon är det i alla fall vår skiva, vilket kommer bli helt fucking gaaaalet!!! Dagen efter lön = awesome! Jag satsar på att inte minnas onsdag... Någon får ta kort på när Moon, Jupiter, Mars och Pluto står och dansar tillsammans. En med måntiara, en el, en eld och en med... grön peruk. Seriöst, vilka kommer matcha bättre än vi?

Ehrm..

Jag har en dålig känsla inom mig. Fick just ett sms av GK där hon skrev "hur långt har du kommit med samhällskunskapsgrejen, jag är på punkt två men vet inte riktigt om jag hinner klart med alla punkter innan jag måste sova. Hur går det med powerpointen". Min spontana reaktion var att svara ärligt och säga "jag har inte börjat för fem öre ens", jag slopade det och tänkte istället skriva "det går jättebra, är nästan klar". Jag valde bort även det till fördel för: inget svar alls. Jag har kladdat ner lite på ett papper och det kommer lösa sig. Improvisation har vi fått för våra dygders skull.


Den här veckan har i allmänhet innehållt mer jobb, skivor och alkohol än skolarbete vilket sorgligt nog var planerat men kanske inte det bästa man kunde vänta sig. Igår var jag endast i skolan för att opponera och respondera på projektarbetet och jag rustade mig för krig. Dock gick det faktiskt ganska bra. Jag gick in för att vara mild, försiktig och mottagande för kritik som en god kristen hade varit. Det gick bra! Jag fick råskynda mig hem, prioriterade bort mat för dusch och ilade till jobbet. Åkte från jobbet till Mikaks skiva i ilfart och fick fixa mig på bussen. Stabilt där.

Under dessa dagar har jag verkligen lärt mig något om mig själv: När jag äter middag måste jag dricka mycket för att bli full, när jag inte äter middag blir jag ungefär lika alkoholtolerant som Sayeh. Men vad väljer man: åka till en skiva lite halvhungrig med rent hår och utan ett grönt moln av svettlukt omkring sig eller åka mätt och belåten men ungefär lika fräsch som ett kebabkök?

Nu orkar jag inte skriva mer, men jag kan lägga upp lite bilder på hur jag och Maria såg ut som polis/badvakt.
Jag gillar att min mössa är så stor att den hela tiden halkade ner för ögonen på mig. Jag fick också för mig att jag hela tiden skulle låsa fast Maria i mina handbojor... Men jag har i alla fall rent hår. Som dessutom är nyklippt och nyslingat om någon undrar...

Back in da hood

De tre flickorna Öst är nu tillbaka till moderskeppet och försöker återinstallera oss i vardagen. Mission complete, lite rödare, lite brunare, lite bättre. Jossan med bränd mage och svedd bringa, mamma som vindpinad same i grekland och jag som en brunhårig pippi långstrump med hela ansiktet fullt av fräknar.

Vi har ätit på El Patio, en restaurang som fick vara vårt riktmärke under hela resan. "När El Patio kommer ska vi svänga höger, så kommer vi till Cactus Hotel". Annars kunde man följa Franky Boys röst och alla hans ölande kompisar. Det var inte så lätt alla gånger att dela hotell med en stor grupp manliga tyskar med matchande tröjor (ljusblå med "fuck you, you fucking fuck" tryckt över bröstet) vars mål på resan, syfte under hela vistelsen, att 1. dricka öl och sangria ur hinkar samt 2. Vråla. Det var allt de gjorde. På riktigt. Jag tror att de försökte gå ut och ragga någon kväll, men vilken tjej med självrespekt följer med en asfull tysk med hatt som är marinerad i öl hem till Cactus Hotel på Acapulcogatan? Det skulle möjligtvis vara en tyska.

Annars har vi shoppat, solat och sörplat. El Court Ingles är ett ganska tragiskt ställe. Gå inte dit om ni inte har massor med pengar, för man blir bara trött av att kryssa runt bland de ouppnåliga burburryjackorna och svindyra armanijeansen. Jag gick runt i en sliten t-shirt från MQ och byxor panikköpta på autostradan och låtsades att jag hade råd. Tror att folk genomskådade mig...

Det har i alla fall varit sjukt bra väder. Jag är typ brun. Mission complete. Nu kommer jag sakta men säkert blekna bort. Men jag är glad ändå =)


Helvetes jävla skit

Det är ett riktigt helvete att flytta. VART LÄGGER MAN ALLA SAKER!!! Man måste möblera ett helt nytt rum, och det är inte som på Sims. Vart lägger jag alla pennor? Var ska jag ha alla papper, tavlor, ljus, kläder, väskor, skor, böcker och så vidare i evighet. Skolkatalogerna? Cd-skivorna? Jag kommer aldrig att få upp alla mina grejer och mitt nya rum som var så fint är nu dränkt i saker som ligger slängda överallt i väntan på att få en plats i kaoset.

Tro inte att garderobsutrymmet räcker heller! Men det kommer att lösa sig, det finns gott i världen, och imorgon åker jag till MALLIS!!! Sug på den ni!

Bye bye Knivsta

Nu flyttar jag. Alla mina grejer finns i kartonger, garderoben ekar och alla lådor är tomma. Jag har tagit min sista spontana promenad med Mikaela. Jag har för sista gången ätit middag i köket. Det här är sista natten i mitt älskade rum.

Det är alltså här jag har växt upp. Det här kommer alltid vara hemma. Det är så fruktansvärt sorgligt. Jag kommer sakna huset. Jag kommer sakna spontana promenader med Mikaela. Jag kommer sakna att alltid vara fem minuter bort från Mikaela, hur ska jag klara mig? Nu kommer det ta lång tid att ta sig till kören och jag kommer behöva betala på bussen till skolan. Imorgon kommer jag inte ta halv fembussen till Knivsta utan någon annan buss till Gamla Uppsala och till Huges väg 9 där jag kommer få sova med tusen kartonger i ett hus som inte luktar hemma.

Tragiskt.

Imorgon ska jag jobba, sen ska jag plugga biologi. Jag har inte pluggat någonting. Min bok ligger på Upptåget. Jag har inte heller lyssnat på lektionerna och saknar helt anteckningar. Jag kommer få IG. Det känns ju jävligt stabilt. MAMMA JAG VILL INTE!

Aaahh de e häääärligt

Emokid89@hotmail.com, animefreak@hotmail.com, hiphop_Sarah@hotmail.com, rockergirl91@hotmail.com

Vad finns i Sarah och Sayehs glas? Är det vatten? Neeej. Är det tequila? Neeeej. Är det vodka? Jaaa!
Crazy eyes och russinface"Se så arga ut som möjligt!

"Och nu, ses så glada ut som möjligt".så har ni minsann aldrig sett oss förr!