Upper East -

Eeeehh, tjänstemannavälde är dumt. Såå, eeh, man borde begränsa byråkratin...

Skriver tenta. Har ingen jävla aning om vad jag skriver heller. Äter mest nötter som jag hittade i ett av köksskåpen här på huges. Cigaretterna är självklart slut. Jag har skrivit ungefär en halv sida. Bara 8,5 kvar! Jag har en ambition att åtminstone skriva klart en av de tre frågorna idag. Det ska jag nog fixa. Imorgon blir det inte mycket tid att skriva. Men sånt är livet. Jag orkar ju inte ens nota, skriver typ "HITTA NOT" och hoppas på det bästa. Jag hatar livet. Äsch, det blir nog bra! Man måste tänka positivt.
.
Nu måste jag behärska mig och ställa undan nötterna innan de tar slut. Jag hade ju tänkt att åka till biblan och skriva, men det kommer ju inte hända. Jag har duschat men mer än så tänker jag INTE göra idag!
.
Okej, ett, två, tre nu tar jag ett djupt andetag och dyker ner i förvaltningspolitikens spännande värld!

Mogen bruuuuuud ;)Man glömmer väl aldrig högstadiet ;)

Fan, jag har fått utslag

Kul att jag har någon form av kliande utslag över bringan och brösten. Det är fan inte lite heller, asjobbigt. Men som tur är finns det ett läkemedel som funkar till allt, alltid, no matter what: Kortison. Jag älskar kortison. Jag ska gifta mig med kortison. Kortison är egentligen inte så bra för huden, men det botar det mesta från nässelutslag, torra läppar, solbränna och ALLA formar av eksem. Problembarnet har talat!
Nu ska jag försöka hitta orsaken till mina nässelutslag. Kan fan inte gå runt som ett enda knotter hela helgen...

Schnygg på jobbet!

Det är ju kul att NÅGON (troligtvis jag själv) har tvättat min jobbskjorta i 90 alternativt tumlat den på högsta värme i 2 timmar. Det innebär helt enkelt att jag numera inte får igen de tre översta knapparna på skjortan. Detta innebär att jag istället för att se ut som en representativ kassörska snarare ser ut som nån som hör hemma på Canal+ efter tolv. Jag kan definitivt vara med i Brees collage daze! Inga problem där...

Grejen är ju att jag inte vill jobba över huvud taget. Men det är det ju ingen som bryr sig om. Bitterfittan kommer till ica. Det suger ju...


Detoxen gick ju som den gick...

Jag bröt den i fredags. Det var fan värt det! Nudlar har aldrig varit så gott. Inte kyckling heller. Inte bröd heller. Mmmm, aldrig mer leva på grönsaker!
.
Helgen har varit kass, precis som jag förutspådde. Det roligaste som hände var när en åtta-nio-åring kom in på ica när jag jobbade och sa i princip "jag ska komma och råna hela butiken". Oohnoo, I'm so scared för ett litet barn som är ett äpple högt och som jag i princip kan blåsa omkull. Sen började jag skratta när en kille kom och köpte slitz. Vem köper slitz på ica? Vem köper slitz över huvud taget? Skaffa en tjej! Jag försökte hålla mig seriös men det gick inte. Piiiiiiiiiiiiiiiiinsamt!
Annars har helgen varit rätt händelselös. Nu sitter jag och lyssnar på radio. Sjunger självklart med, högt och ljudligt. Garanterat fel text, men vem behöver sjunga rätt när man kan sjunga högt och falskt? IDOL NÄSTA :D

Ack giv mig styrka

Snart ska jag till skolan. Vill bara krypa ner under täcket, sätta på 7th heaven och inhalera choklad eller pommes frites. Men det enda jag har hemma är paprika, clementiner och palsternacka. Vet inte riktigt varför jag köpte palsternacka. Jag vet knappt hur palsternacka smakar. Hur äter man palsternacka?
.
Ååååh, nu snöar jag in mig på palsternacka också. Tragiskt! Jag vill inte gå till skolan och tillbringa två timmar på att diskutera någonting jag inte förstår ett dugg av (dvs Policyprocessen). Ack giv mig styrka!!!
.
Jag vill bara att dagarna ska gå. Helgen kommer ju garanterat bli kass i alla fall... Jag känner att jag är så negativt laddad att jag inte ens kan gå nära en stickkontakt!
.
Fyndigt där Sarah... Kul, JÄVLIGT kul. Nu måste jag åka. Det här kan vara det konstigaste blogginlägget som någonsin sett dagens ljus. Puss och kram!


Den nya facebookgruppen:

Jag har en idé på en ny facebookgrupp: "Vad ska du göra?" "Jag ska läsa Bo Rothsteins bok Politik som organisation", så sitter man bara på facebook ändå ;pPppPPppPPppPPp
Okej, den sög...

Nu suger ju livet! Igen!

Jahapp, då var man tillbaka på ruta ett. Ruta ett är ångestrutan. Jag har grym ångest. Till imorgon ska vi ha läst kapitel 1-9 i en bok och kapitel 1 i en annan. I den första boken har jag läst ca ½ kapitel. Den andra boken har jag inte ens. Och vi har instuderingsfrågor att svara på också. Vi ska fylla ca 1 A4-sida. Jag har skrivit ca 5 rader (och fyllt ut lite med en stooooor rubrik). Men imorgon ska jag till skolan tidigt och svara på dem. Hoppas att jag lyckas, man vet ju aldrig säkert...
.
Hade ju tänkt att sitta hela kvällen och läsa och svara på frågor. Det var ju en ganska orimlig tanke, som om det någonsin skulle hända? Istället har jag (som vanligt) endast hängt på facebook och på tradera.com. Jag funderar på att spärra tradera på min dator. För just nu sätter jag en väska som jag egentligen inte behöver före ett sl-kort som är mer väsentligt... Men så tycker ju inte min reptilhjärna som har snöat in sig på väskor...
.
Jag vill bara hänga mig i björkstens slips. Undrar om björksten fortfarande jobbar kvar. I så fall ska jag ringa och fråga om jag får hänga mig i hans slips.
.
Nu ska jag läsa mer. As if...

Ny dag = nya tag

Igår kändes det som att jag tog tag lite i mitt liv, skaffade böcker till skolan, rörde mig utanför huset, jobbade m.m. Idag ska jag ta tag i mitt liv ännu mer. Jag ska åka till min nya lägenhet i Solna (♥), skriva ett grupparbete utan grupp som ska vara inlämnat imorgon (känns ju helt okej) och om jag orkar ska jag åka till skolan och skaffa ett nytt universitetskort eftersom jag självklart tappade bort mitt efter en månad (det var ju bara en tidsfråga...).
.
Jag måste också till biblioteket. En bok ska tillbaka (Övernationella idéer - snark) och en bok ska lånas (Demokrati och Byråkrati - dubbelsnark). Demokrati och Byråkrati var den enda av den här delkursens kurslitteratur som fanns på biblioteket, och även den enda boken som inte fanns på Akademibokhandeln. En tillfällighet?
.
Bla, bla, bla, snart ska jag till Solna :D

Flytt, flytt, flytt :D

Nu har alla mina grejer fraktats från Vaksalagrottan till Solna. Très nice. Jag är på ett sätt lite nervös för att flytta, mycket mycket värre än när jag flyttade hemifrån första gången. Men nu kommer jag lite närmare skolan och, eh, mitt liv... Men jag kommer sakna balkongen! Jag älskade min balkong ♥
.
Dock kan jag erkänna att jag nog är lite bortskämd. Har fått massa saker av mamma och pappa som en 20-åring oftast får införskaffa själv. Men jag är väldigt, väldigt tacksam och jag tycker att så länge man erkänner att man är bortskämd så är det inte så farligt...
.
Nu sitter jag och väntar på att bli utfodrad. Okej, det lät också lite bortskämt, men det är väl ändå föräldrars plikt att utfodra sina barn? ;) C'est très bon (eller säger man c'est très bien?). Puss och kram!