Upper East -

Hemma och tillbaks

Landad och klar i Knivsta, Sweden. Allt gick som smort och för att summera allting så är detta nog den resan jag gjort med minst komplikationer. Och med den trevligaste, punktligaste och pålitligaste befolkningen. Och snyggaste.

Men det är skönt att komma hem och framför allt har vi ju alla längtat efter vår lilla ögonsten, Alma. Alma skulle dock inte gillat Dubrovnik; för varmt och för mycket trappor. Så nu är det tillbaka till vanliga livet och skolan för hela slanten. Känns ju lite tungt att börja i uppförsbacke, men vad har man sin lilla mormor till?

Nu ska jag duscha bort Dubrovnik-lukten och fixa till mig lite! Puss


Andra rapporten fran Dubrovnik - Kroatien

Okej, nu kommer rapport numero 2.
Jag har officiellt kirrat en branna bade pa framsidan och baksidan (i borjan var endast framsidan av benen bruna och baksidan lika mjolkvita som nar jag kom hit).
Pappas fodelsedag har aven firats nu med bilutflykt och finmiddag pa restaurang. Darefter hade jag lite kvalitetstid med mina syskon =) Det var valdigt trevligt, sa trevligt att vi glomde bort tiden sa att de bokstavligt talat fick kora bort oss fran restaurangen/baren vi satt pa.

Ikvall blir det bara chill i barracken som vi skulle sagt i vasteras men det blir val snarare chill pa terrassen. Eller i rummet, men jag har inte energi till att vara extremt social med varken familj eller kroater ikvall. Kanske imorgon.

Det ar valdigt sorgligt att veckan snart ar slut, bara fredag och lordag kvar, nu maste jag pressa dessa tva dagar sa jag kommer hem som den pepparkaka jag sag framfor mig. Sjalvklart har vi fixat sololja sa det kommer nog ga som smort =D

Jag kan redan nu ta tva exampel pa familjen osts engelskaskills.
Next time you sim /Pappa
It's extreamly hot outstairs. No, i mean outside! /Pinsamt nog jag sjalv


Forsta rapporten fran Dubrovnik - Kroatien

Plats: Internet bar, dubrovnik, kroatien
Status: Happy Happy

Jaha nu e det dags for forsta rapporten fran dubrovnik. Jag e inte helt inforstadd med hur dessa tangentbord fungerar men strunt samma. Det jag vill saga e att det ar grymt vader har och solbrannan e ett faktum!
Dubrovnik e den vackraste staden jag varit och Kroatien e ett av varldens vackraste lander.

Det vi gor e att njuta av solen pa dagarna och utforska staden pa kvallen. Igar var jag och Jossan ute pa aventyr och vi traffade ett par ytterst trevliga kanadensare som vi pratade med hela kvallen. Succen var ett faktum och det hela slutade med att vi fick ett glas vin och en liten tuting gratis. Sant gillar vi!

Imorgon e dagen D da min kare far fyller 50. Detta kommer att firas med att vi har hyrt en Cab till honom och mamma medan jag, Jossan och Jocke far aka efter i en liten Opel men det e ju stoppen pa vagen som raknas! Pappa vet for ovrigt ingenting om detta an och sa ska det forbli tills klockan 20 over 10 imorgon!

Oups jag tror att mina 20 minuter gatt nu. Jag ursaktar for detta ytterst icke-valskrivna inlagg men jag e som sagt inte riktigt van vid kroatiska tangentbord som har alla knappar pa helt fel stallen och saknar dessutom helt kommetecknet!

Puss och Kram, Vi hors senare =)

Sommaren 2009

Jahapp, nu har hela sommarlovet gått då. Vad har jag åstadkommit.
Let's summera in pictures...


Åkte till gotland. Stabil bild där förresten...



Åkte till Taizé med Knivstapacket/Svennepacket/Knivsta pastorat



Blev expert på att diska



Fick extremt långt hår



Köpte damenstringen i en kondomat



Liftade



Hade första sommaren med Alma =)



Jobbade som ett AS



Var huslig ;)


Provade nya ställen



Var oförglömlig!


Aaah just det...

Den där tönten som brukar stalka mig i skolan har ju blivit 18 vilket man kanske ska uppmärksamma en smula... Grattis Maria! Nu är det officiellt kört för dig, bara så att du vet. Nej usch, nu låter det som att jag kommer att tvinga henne att göra massa dumma saker som hon kommer ångra. Jag gör ALDRIG sånt!

Men nu måste jag bara jävlas lite. Jag älskar att jävlas. Här har vi Maria i sitt rätta element!


Sarah = moralkärring ;)

Ännu ett inlägg som får folk att tro att hela min lediga tid går ut på att läsa andras bloggar, men jag måste bara få säga en sak. Jag fattar inte hur folk tänker när de ger elaka kommentarer på bloggen. Vad hände med deras uppfostran egentligen, vad har de för värdelösa föräldrar egentligen? Nu låter jag som en moralkärring från 50-talet men faktiskt, är det någon som tycker att det är ett okej beteende?


Rätt eller fel?

Är det rätt eller fel att släpa ut en kvällstrött hund i duggregn mitt i natten på en kortprommis innan läggdags?  Känner mig lagom sugen på att gå upp vid halv sju och göra det och eftersom mina föräldrar är på kräftskiva så lär inte de vara på topp imorgon om jag känner dem rätt. Alltså är det väl bäst att hon får kissa nu så hon slipper hålla sig imorgon.
Jo, nu får det faktiskt bli en 5-minuterspromenad runt huset. Sen får det vara slut på det roliga ;)

triangeldrama i bloggvärlden =D

Okej, alla kanske inte är samma bloggnördar som jag är men helt ärligt; vad är bättre än ett gammalt hederligt triangeldrama mellan Kissie (kissies.se), Amir (gaybloggen.com) och "Paow" (paulinadanielsson.blogg.se). Jag fullkomligt älskar detta! Och jag kan inte låta bli att heja på Kissie för hon är så jävla skön och jag stör mig fruktansvärt på de andra två ;)
Men det här är ju helt enkelt bättre än BigBrother så jag råder er att börja läsa =D

Schema

Det här kommer alltså vara vårat schema. Någon som vill byta klass med mig?


Oväntade inkomster

Vem mer än jag gillar oväntade inkomster? Var hundvakt åt tre hundar idag, en golden, en jaktlab och en 5 månaders jaktlab. Ca 4 av de tio timmarna jag spenderade där gick åt att gå ut med hundarna. Sammanlagt 10 minuter gick åt att ge dem mat 2 gånger och resten av tiden gick i princip ut på att kolla på Tyra Banks show och Project Runway. Jag skulle få 40 kronor i timmen för detta, alltså 400 kronor. Dock visade det sig att hon tyckte att jag skulle få 40 kronor i timmen per hund. Inte illa. 1200 kronor i min ficka, det är mer än en månadslön för mig!

Jag var bara tvungen att skryta lite, sorry.


Dagens erkännande

Dagens erkännande: Jag erkänner att jag bara var lite allmänt bitter och hade minus på "kärlek-till-livet"-kontot när jag skrev den där långa klagosången tillägnad min mor. Jag gillar'na när allt kommer omkring.

One more thing:
Dagens sms: Anus? (till mikak)


Långa nätter


Rep någon?

Är det någon som har en gratis lägenhet i bakfickan? Helt ärligt, jag får panik av att bara tänka på min mamma! Kul att hon är expert på att ge mig dåligt samvete och samtidigt göra mig så arg så att jag kan strypa vem som helst!
Visst, man kanske inte blir sådär jätteglad när ens dotter kommer hem halv ett när man förväntat sig att hon kommer hem vid fem, men vad får hon ut av att ringa upp mig vid elva och skälla ut MIG för att pendeln var försenad så vi missade upptåget. Det var ju knappast så att det var mitt fel! Och vad fick hon ut av det? Dessutom var det knappast så att jag bra hade försvunnit, vi hade haft telefonkontakt under hela dagen så hon visste exakt vart jag var någonstans! Vad är det hon har så stora problem med egentligen?

Jag kan ju inte säga att man mådde som en prinsessa igår heller. Slutet av vecka 32 har varit en ett enda stort töcken av för lite sömn, hat mot jobbet och dåliga hälsovanor! Jag är verkligen inte på topp någonstans. Ikväll kommer man väl få sig ännu en åthutning och det värsta är att hon kommer dra upp massa andra saker också, det gör hon alltid när hon ska leka mamma och försöka uppfostra en. Hon börjar med att klaga på en sak och sen spinner hon vidare på ett gäng andra saker hon inte gillar! När hon försöker vara duktig-mamma-som-kommer-med-kloka-åsikter-och-goda-råd-och-samtidigt-är-bestämd-och-sätter-upp-tydliga-regler-aktig kan ingenting stoppa henne! Då går hon på som ett ånglok tills hon stupar. Tur för henne att jag inte är långsint!

OCH KUL MARIA ATT DU HAR FÅTT MIG ATT SÄTTA PÅ PÅ DRIFT I REPEAT!!! Jag tänker aldrig mer läsa din blogg!


Mahaaha

Jag är så himla busig. När alla andra sitter ute och dricker kaffe sitter jag inne och låtsas vara duktig på att ta hand om kunder. I själva verket sitter jag på ebuddy och roar mig. Och eftersom jag sitter och skriver tycker kunderna att jag ser koncentrerad och flitig ut. Maha, jag är så busig!!!

...

När jag kom till jobbet idag ville jag bara spy på allt vad Knivsta Byggmarknad hette! Jag var så jääävla trött på allt och alla här och jag trodde aldrig att dagen skulle ta slut. Nu är jag dock på SÅ mycket bättre humör eftersom Mikak fick för sig att hon skulle komma förbi och luncha =D Det var dagens vändpunkt, mina vänner.

Nu är jag riktigt uppåt! Jag funderar på att faktiskt göra mina knäppa jobbarkompisar till viljes och baka till på fredag BARA för att det ska bli så jäääävla skönt att slippa dem! Bara tre dagar kvar, sen är det sluuuut!!!


Dagens hyllning

Dagens hyllning går till Beckers Penseltvätt som tar bort all färg på ALLT!

Dömd

Alltså jag är verkligen dömd till att frestas av att blogga på jobbet. Det finns säkert saker jag skulle kunna göra men ändå sitter jag bara och skriver. Inte bra. Lönesänkning om chefen skulle få reda på det. Dock har jag rean mindre än minimilön så det finns väl ingen möjlighet till någon lönesänkning.

Väckt till liv

Det känns som om mitt liv har blivit aktivt igen! Eller kanske inte just idag men i övrigt. Jag jobbar hela dagarna och har äntligen börjat fylla mina helger med annat än isolering för mig själv. Och nästa helg lär inte vänta på sig! Je suis très tagged.

Dessutom börjar äntligen folk komma hem från sina resor! Nu jävlar blir det snart återförening, mark my words. Dessutom är ju snart Tollet 18 så det blir utgång med henne, GK och KhoKho inom kort säger jag bara! Och då finns det inga gränser.

Men just nu undrar jag mest hur vissa personer tänker. Hur svårt är det att förstå när man inte är önskvärd i någon annans liv. Ge upp liksom.

A night out...

Gårdagen var wiiiild!!! Det går liksom inte att beskriva, men jag har inte haft så roligt på väldigt länge! Det kanske strulade lite i början men det artade sig och blev 5 av 5 toasts på slutet. Lika trevligt var dock inte hemresan då både jag och Carro råkade somna och var 1.5 sekunder ifrån att åka förbi Knivsta. Som tur var lyckades jag vakna. Hejdå jobben säger jag annars.

Japp, för nu sitter jag på jobbet och det var ju ingen lång visit hemma heller. Hämtade lite bullar som jag bakat för att bevisa för mina jobbarkompisar att jag är huslig (och de blev väldigt förvånade och imponerade). Nu sitter jag bara och längtar efter att klockan ska bli ett.