Upper East -

Släpp till i hamnen

Seriöst, helgen var riktigt, riktigt bra. Precis som jag hade tänkt mig och mer därtill! Kvällens citat var nog utan tvekan "Släpp till i hamnen" när det jag egentligen ville få fram att jag hade slem i halsen. Man kan tvista om vilken form jag var i vid det tillfället. Dagen efter blev också en succé, ett enda virrvarr av sömn, dålig tv och snack om gårdagskvällen med Mikak. Jag gillar't.

Synd bara att det känns som att hela världen ligger på mina axlar på grund av det här hemska projektarbetet. Men snart är det över, fy vad skönt det ska bli. Och det är ju inte långt kvar till studenten. Det om något ska bli extremt skönt!

Ikväll blir det kööör! Jag älskar det, tyvärr tror jag att den 1.5 h i veckan kommer att ge mig skrattrynkor innan jag fyllt 20. Jag är alltid åtskilliga kilo gladare när jag går hem än när jag går dit =D

Sareanus ska nu gå och sätta på sig byxor. Sen ska hon gå till the Place (Biggankyrkan) och sjunga =) Puss

Komtitta Komtitta

Kom in, kom ut, du har ett vårtecken på dig!


Precis utanför Vaksalagrottan


Körkort och mardrömmar

Kanske inte berättade att jag haft körkort i exakt en vecka. Så jag gör det nu. JAG HAR TAGIT KÖRKORT!

Jag har dessutom fortfarande mardrömmar. Inatt drömde jag en fruktansvärt obehaglig dröm:
Jag skulle gifta mig med BlondisPlattis storebror (fast jag misstänker att han inte ens har en storebror). Storebrorsan visste inte att jag och BP träffats förr och vi hade både en tyst överenskommelse över att låta det vara så.
Tyvärr hade jag även två vänner, muminludret och slynan (aka Mikak och Tollet, vi får säga så till varandra) som tyckte att det var en jättebra idé att under själva bröllopsmiddagen kalla in alla mina gamla ragg från Ludar till Lovering på rad sjungandes Santa Lucia, självklart med BP himself i spetsen. Det blev jääävligt dålig stämning kan jag ju bara tala om.

Detta blev ett inlägg fullt av kodnamn och interna skämt, men tänk er själva att gifta sig med brorsan till ett gammalt ligg. Inte okej stämning när det kommer fram... Speciellt inte mitt under bröllopsmiddagen. Så Mikak och Tollis, om ni inte svär på att aldrig göra så inför Gud, era mormödrars gravar och er egen heder så är ni INTE bjudna på mitt bröllop.

Tack för mig...


Sitter på jobbet...

Jag sitter på jobbet och är både häpen, förvirrad och lite förnärmad. För ca tre minuter sedan blev jag kallad unge. Jag tror att hon sa unge i alla fall. Eller citat "nu hörde jag inte vad du sa, unge". Jag känner att åldersnojan har avtagit en smula men samtidigt vet jag inte om det är normalt för en person att kalla en 19åring för unge. Jag känner mig nästan lite kränkt. Haha, nu ska jag fortsätta jobba, även om det inte finns så mycket att göra...

Skjut mig, häng mig och stryp mig långsamt på samma gång

Skolan håller på att förstöra hela min tillvaro! Jag skojar verkligen inte, jag har mardrömmar om nätterna och ångest om dagarna och jag skyller allt på skolan. Just nu har jag sex och en halv timme på mig att skriva en formell undersökande rapport på engelska och jag har kommit ungefär halvvägs. Jag tror att den kommer att bli klar, men den kommer knappast bli bra! I princip har jag kopierat Wikipedia och skrivit om orden. Urkund kommer att bli arg på mig...

Jag skojar inte när jag säger att jag drömmer mardrömmar, eller mer konstiga och obehagliga drömmar VARENDA natt. Hittills har jag drömt:
1. Om Pelle och Kalat i en bdsm-akt ingen vill se
2. Att R stod för Radu och en remake av "jag-har-en-halvrumän-i-min-mage"-drömmen
3. Att jag hade blivit kallad till sjukhuset och F var min läkare. Dååååålig Stämning *klappklappklapp*
4. Att Mickans lillasyster och Sayehs lillebror skulle gifta oss och jag och Maria tvingat lillsyrran att bli tärnor trots att vi knappt känner henne

Jag undrar vad det kommer bli för dröm inatt. Hoppas bara in att det blir värre än Kalat i string och Pelle med piska för jag klarar inte av mer av den varan!!!


Förvirrad

Vem i hela huset tycker att det är en bra idé att underteckna ett blommogram undertecknat med en bokstav. Jag kan ju göra det väldigt klart att jag inte förstår vem det är. Så du får ju gärna göra dig till känna så jag inte känner att jag måste kasta en blick över axeln varannan minut! Fast de var fina =)

Min favoritperson just nu är Mickans lillasyster bara för att hon är elak och awesome. Och jag kommer förmodligen få tillbaka mitt halsband mer eller mindre intakt. I löööv it ;)

25-årsmaskeraden blev en succé =D

Till slut kom kvällen vi alla väntade på! Det blev helt enkelt succé. Jag hade verkligen kul och alla var så himla fina. Där fanns the madhatter, barbapappa, hulken, xena och avatar. Black Beauty, Cat woman, Snövit och Zorro var också där. Jag och Mikaela var såklart awesome =) Jag avfyrade även min måntiara på Sherlock Holmes, vilket snabbt noterades av Watson. The Cable Guy var snyggast och Peppris lite obehaglig.

Kvällens bilder från min kamera:


Min mobil hade självklart inte så bra batterier så jag kunde inte ta så många fler bilder =(

En liten tjej med jättelånga flätor...

Nu är i princip hela min Sailor Moon-outfit fixad! Jag kommer bli helt awesome.

Håret är fixat, tiaran är fixad, halsbandet är fixat, sjömanskrage är fixad, rosett fram är fixad, rosett bak är fixad, kjol är fixad, handskar är fixade och till och med stövlarna är fixade
.Jag har två saker kvar: Fixa dekoren på tiaran och de röda dekorerna i håret. Jag tror att jag struntar i den där broschen på rosetten, den behövs väl inte riktigt? Eller?


Den här bilden illustrerar hur mycket jag längtar till sommaren och tillbaka till Gotland...

Slut på lovet =(

Idag är det sista dagen på lovet och vad har jag gjort?
Jag har:
1. Jobbat med projekt (kollat på dåliga skräckfilmer)
2. Sjungit och shit
3. Gått ut (dock något misslyckat)
4. Varit bitter
5. Skickat sjuka sms (Mikak, hon har tre kanter...)
6. Betett mig obehagligt tillsammans med Mikak
7. Kollat på melodifestivalen och oroat mig för mina föräldrar
8. Pluggat och varit duktig
9. Kirrat maskeradoutfit (inklusive röda stövlar)

Idag har jag dock varit sjukt effektiv och gjort klart min biologirapport om hjärnan. Det kanske inte blev så bra, men vem bryr sig? Det är klart och det är ju det som är det viktigaste, right? Jag vet dock inte riktigt när den ska vara inne, någon som vet?

Imorgon börjar som sagt skolan, men jag ska inte komma tralllallalallalalalalalaa. Jag ska gå till doktorn x) Sareanus kanske ska operera sig, det ni! Nu är ni avundsjuka, eller hur ;)

Trots att jag har varit duktig och gjort biologigrejen har jag extremt mycket kvar att göra. Be my guest gnager i mitt huvud, the collector stirrar ondskefullt på mig, töntjohannespraktikanten vill ha sin rapport och sen har vi ju projektet. Nu fick jag ångest igen. Vilka ska man bjuda till en middag. Vad sägs om Jesus, Påven och Jude Law?