Upper East -

You spin my head right round

Ja nu sitter jag och klunkar cola och snart bär det av till Götet avec min trevliga familj minus Joss. Jag kom precis hem från en körlektion som gick oväntat bra eftersom sömn inte var sådär jätteprioriterat igår.

Det blev en awesome kväll såklart, som vanligt. Själv kom jag i princip direkt från jobbet, men vem bryr sig? Taggen var ändå på topp. Vi var nästan helnyktra, också bra. Det var helt enkelt en riktigt, riktigt lyckad kväll med bra musik och massa shake! Det avslutades (självklart?) med ett maxmål, arlandabussen och sedan the walk of fame hem från AR. Fast vi var lite bittra över att det inte fanns en enda taxi ledig som kunde skjutsa hem oss från AR så vi var tvungna att köpa lite färdkost på statoil. Statoil ligger så bra till ♥

Dock är jag så jääävla trött på DRÄGG som ska hålla på och kladda hela tiden! Det finns en gräns då det går från roligt till äckligt. Jag fattar inte hur vissa kan ha sån jävla icke-feeling för när det är dags att ge upp och gå!

Det här var gryyymt, nu är taggen på topp till på lördag =D Då jävlar ska vi vara fräscha :D Och ta airport coachen till arlanda och ta den bussen hem. Typ. Kanske. Vi får se. Jag lovar ingenting, det brukar bli bäst så ;)

UTEKVÄÄÄÄÄLL!!!

Ikväll blir det partey på BJ och det kommer bli askalas!!! Jag menar, hur kan det bli annat? Så här har det i alla fall sett ut de senaste gångerna ;)



OH-REY - vill knappt veta vilken kväll detta var ;)



Adam Tensta på People - avslutades med kalaspuffar hos J



Emelie 18 på KC - Äckligaste drinken med en av de bästa kvällarna =)



Jag och Carro på KC - en av de få som slutade väl ;)

'

E.Å's skiva - slutade... kallt och hårt...



Gotland - illa Sarah, illa...


(nu ska ju tyvärr inte emelie med =/ Men massa andra sköna bruds :D)


HAHAHA jag gillar't

Från Aftonbladet.se: Barnfamilj hittade porrkarameller i lösgodiset

Ganska osmakligt, men erkänn att det är gaaanska roligt? Speciellt eftersom det var Timo,7, och Minna, 6, som hittade dessa godisar med namn som "rosa musen" och "gomlullen". Vad fan är en gomlulle förresten?
Dessutom är Aftonbladet ganska roliga i sig själva när de myntar uttryck som "porrkarameller" och "skumsnippa"
Gelésnoppen är sju centimeter lång, skumsnippan 5.

Gelésnoppen mätte 7 cm och skumsnippan 5 cm


Jag skulle bli jääävligt förvånad om sånt här godis dök upp på Ica Kniven i alla fall. En 7 centimeter lång godissnopp. I knallgult eller klarrött dessutom, vart fan är världen på väg egentligen?


Priset för årets pluggstil går tiiiiiill... Sarah Öst!!!

Vad säger ni? Tror ni inte att jag skulle vinna priset som studenten med årets bästa pluggstil? Jag halvligger i min säng med alla kuddar + täcket som ryggstöd, laptopen i knät, flikar med youtube och facebook är öppnade och självklart finns en kopp te inom räckhåll. Det är lite svårt att hålla sig seriös när man helst vill lägga till ord som "snubbe", "tard" och "värsta coolt"... Nej skärp sig nu! Tror att jag ska byta musik till något mindre party än when love takes over...

Jag hatar pumpor

Kul att det är såna här som i princip trycks upp i mitt ansikte när jag oskyldigt ovetande kommer in i mitt eget kök. Det här är inte och kommer aldrig mer att vara halloween för mig! Jag hatar pumpor!!!


Workworkwork och pluggpluggplugg!!!

Jag känner mig jätteduktig för att jag har jobbat så mycket! Först har jag jobbat på ICA 11.30-19.00 igår och idag har jag jobbat på Knivstas Stolthet KB i fyra timmar som vanligt. Bra Sarah!!!
Nu hade jag planerat in att plugga lite och så men jag kommer liksom inte igång riktigt. Jag ska ju skriva en essä tills på tisdag efter lovet men än så länge har jag i princip skrivit en rubrik.

Men nu är det ju lov och jag har en maaassa tid på mig att skriva. Snart ska jag i alla fall träffa en störd liten plutt och vi ska köpa mat och vara fett husliga och laga! jag har för övrigt varit grymt huslig idag och tagit ut tvätten och torktumlat. Hur många har gjort det idag egentligen??? Men nu måste jag sätta på mig byxor eller nått för det här duger inte att gå ner till ica i x)


Nya hitlåten: SAT-words

Helt ärligt, hur sjukt är det att göra en sång av SAT-words man inte kan?
Här är alltså texten:
Ameliorate
Vociferously
Dissuade
Exonerate
Appease
Surreptitiously
Supofic
Voracious
Residence
Impetuous
Impetuous
And all I ever knew
Only you

Och här är melodin:


Jag ÄLSKAR min mamma

Har inte jag en helt fantastisk mamma som väcker mig kvart i sju på morgonen och inbillar mig att jag måste upp upp upp! Saken är den att mamma vet att jag börjar 10.10 idag, och hon väckte mig bara för att... jag vet inte varför. Tack.
Puss och kraaaaaaaaam mamma!

Fast vem vill ligga och dra sig i sängen när man kan välkomnas av en mörk och kall höstmorgon utanför? Jag hör bara hur fiktiva fåglar kvittrar "Godmorgoooooon Sarah, hela livet vill jävlas med dig idaaaaag". Men nu ska jag inte bittra sönder, har lite glädje och triumf kvar från igår när jag skrev klart och skickade in essän! Grattis till mig.

Frukost någon?

En bonde i vår fru

Sitter och kollar på bonde söker fru. Är för trött för att skriva på min essä fast jag har sagt till mamma att det är det jag håller på med. Bonde söker fru är verkligen en konstig programidé. Vem sätter sig ner och tänker "hm, vi behöver en ny programidé. EUREKHA! Vi letar upp några av sveriges mest sexuellt uttorkade människor och låter dem hitta kärleken. Var ska vi hitta dem då? EUREKHA IGEN! Vi vänder oss till sveriges bönder, så är logifrågan också fixad, släng in en filt på höloftet bara! Nu kommer miljonerna rulla in".
Och det värsta är kanske att det funkar? The Bachelor goes Kusinen från Landet.


Otippat =)

Alla som känner mig litegrann vet att jag har universums fulaste och mest misskötta naglar (tack för generna pappa) men nu har jag varit lite otippat och skaffat lösnaglar. Jag har inte riktigt vant mig än och är tveksam på hur länge dessa lite sneda, oprofissionellt påsatta naglarna ska få stanna kvar, men det är lite kul att för en gångs skull känna på hur det är att verkligen ha riktiga (eller inte riktiga, men ni fattar vad jag menar) naglar! Hihihihi (alex)

Mario Kart Love song

Visst att den handlar om ett tv-spel men jag är helt kär i den ändå!
 Någon som känner sig manad att sjunga den här på mitt bröllop?




The blue shell is coming
so I'll go ahead
If you hang behind
it'll hit me instead
but never look back
cause I'm down but not dead
I'll catch up to you





Kollektivt självmord?

Någon som är på ett kollektivt självmord. Vet ni hur bitter jag är när jag sitter här och skriver på min essä som helt enkelt vägrar bli mer än 2.5 sidor!!! Eller okej, nu har jag lyckats med att svamla ihop nästan tre sidor. Detta trots att jag tagit bort allt fusk med radavståndet. Det var faktiskt ganska uppenbart att allting inte stod rätt till med formateringen :P

Men whatever, nu sitter jag och svamlar om fördelar och nackdelar med självhjälp. Hipphurra, det här kommer bli en helt amazing essä. HAHA nu lurade jag er igen! Det blir knappt en essä, bara massa värdelös text, jag kommer behöva skämmas för det här. Och det ska vara klart på torsdag. Som sagt, jag håller helt enkelt på att bittra sönder just nu. Det jag skulle behöva just nu är en stor skål glass, en bra film och en skön filt, alternativt en liten hutt och peppande musik. Jag har inget av det. Jätteskojigt, nu ska jag svamla vidare. ♥

Hälsogurun har landat!

Jag kan ju inte påstå att jag är hälsogurun nummer 1 idag! Visst, jag åt kanske en ganska nyttig frukost, men annars så har jag i princip levt på kaffe och tuggummi resten av dagen. Dessutom har jag varit hur deppig som helst, en riktig liten bitterfitta! Försökte pigga upp mig själv med middag med johansson, vilket var trevligt men lika onyttigt som resten av min dag. Nu ska jag ta en promenad med Bjurkegren och försöka gå av mig lite kebab. Good luck chuck!
Jag kommer säkert skriva senare när jag sitter med min essä och håller på att smälla av av uttråkning. Love


vimmelbilder

Kul att man hittar sig själv på vimmelbilder man inte vill vara på!!! Det är åtminstone tur att det antagligen bara är jag (och kanske carro) som känner igen mig själv (mitt ansikte syns inte) för den bilden är inte okej. Mer än så säger jag inte. Men ibland undrar jag varför vi alltid måste hålla på och kuppa? Vad hände med seriösa sören som skulle dominera mitt liv i oktober?

Grrrrrrrrrraaaaattis!!!

Idag blir en viss Johansson aka 182:an södergående hela 19 år! Fy fan vad mycket vi har gjort det här året och jag har inte ångrat någonting!!! Vi äger alla situationer (nästan)! För 364 dagar sedan satt jag i Alsike Kloster och var så sjuuukt bakis efter din 18-årsfest! Ett år senare sitter jag här och är sjukt taggad på nästa coola utekväll med dig! Kanske slår vi gårdagen?

Ett stort fett grattis till the one and only TUFFS!!!


törnrosa är mitt andranamn

Fy stryk, man sitter ju inte direkt och är på sitt mest fokuserade humör just nu. Jag vaknade klockan sex i fredags, sedan dess har jag sovit ca 1.5 timmar (och enligt Mikaela snarkat under tiden =P ) och nu känner jag att sängen kallar ganska bestämt på mig. Det är ju inte heller så att jag haft lugna gatan under tiden heller utan jag har gjort saker konstant!

Fredag:
Körning
Skola
Jobba på Ica (vilket faktiskt var riktigt, riktigt kul)
Hämta hund och diverse hos J
Hem och städa
Duscha och packa
Dra till Carro
Dra till sthlm och göra massa dumma saker
Kvällen avslutades otippat nog i Spånga

Lördag:
Glöm allt vad sova heter, upp kl 04.30
Taxi till Tensta, tunnelbana till sundbyberg, pendel till centralen, sj-tåget till Knivsta
Pissväder i Knivsta
Tillbaka till Carro för ombyte etc
Jobba
Lunch med C och M
Dricka thé chez moi ned C och M
Jag och C däckade i min säng i 1.5 h
Middag med mor och far
Filmkväll hos C

Och nu sitter jag här och det ska bli så jävla skönt att sova. Törnrosa är så mitt andranamn den här natten för jag skulle utan tvekan kunna sova i 100 år... Puss


Trick or freak - it's friday

Jag är så fruktansvärt okoncentrerad på engelska c just nu! Istället tänker jag på hur taggad jag är på kvällen, jag har varit taggad sen i onsdags, för ikväll blir det utgång med en viss johansson i uppsala. Jag vet faktiskt inte hur länge sen vi var ute i uppsala tillsammans... Måste varit på BJ, Uppsala är ju så tråkigt nu för tiden!
I alla fall, outfiten är kirrad, förfesten är kirrad, kameran är laddad och nu jävlar kommer det bli ös!
Fast spelar de dålig musik kommer jag bli mäkta besviken!

I alla fall, jag vet inte hur kul det kommer bli att jobba imorgon, men jag har definitivt haft värre mornar kan jag redan nu lova! Wuhu säger jag bara!


tiiidsfördriiiv

(x) snott den här listan uppenbarligen

(x) varit full - sånt sysslar jag inte med! Jo förresten, det kanske jag gör...
( ) fått sparken - konstigt nog tycker jag själv
( ) bott utomlands - nej, men det kommer...
(x) varit i knytnävsslagsmål - på en busstation mitt i natten i stockholm, tack för den goda matchen Annina
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak - men jag har inte gett upp än ;)
( ) blivit arresterad - mer tur än skicklighet kanske =P
( ) försökt köra ifrån polisen - just nu försöker jag bara lära mig att köra över huvud taget
(x) hånglat med en främling - Kan hände vem som helst... ehe...
( ) gått på en blinddejt - Ge mig en man och jag är på
(x) ljugit för en kompis - jotack
( ) varit kär i en lärare - Nej, biologi-jonas räknas inte
(x) skolkat - vem har aldrig skolkat???
( ) legat med en medarbetare - hahahahahhahaha... hahahahhahaah
(x) haft one night stand - jo.
(x) avfyrat ett vapen - tror att pappa hade nått gammalt luftgevär som jag fick prova
( ) sett någon dö - nej tack
( ) medlem i 10.000 m klubben - ge mig en man och jag är på
( ) haft en nära döden upplevelse - ingen som räknas i alla fall
(x) busringt - Skogens änglar är da shit
( ) ätit sushi i Tokyo - nixpix
( ) åkt snowboard i Colorado - icke
( ) rest på semester ensam - nej...
(/) ett husdjur - jag har haft kaniner och nu lever jag på syrrans hund ;)
(x) somnat i skolan eller på jobbet - OM jag har
( ) använt ett falskt id - behövs inte ;)
(x) tittat på en solnedgång - det bästa =)
( ) varit med om en jordbävning - nej
( ) rört en orm - Har ett starkt minne av att jag höll i en orm i USA
( ) sovit under stjärnorna - Nej, vi fick ju inte det =(
(x) ifrågasatt mitt hjärta - ja, ibland gör man ju saker man inte ska
( ) varit besatt av post-it lappar - jag har försökt hålla reda på mitt liv med post-it men det funkade inte
(x) varit vilse - lost in translation är mitt andranamn
(x) simmat i havet - som fisken i handsken
(x) sjungit karaoke - högt över haaaaavet
(x) betalat för mat med bara mynt - vad ska man annars köpa för mynten? Vinterjacka eller?
( ) fyllt på olja i bilen - pappa fixar
(x) ätit godis till frukost, lunch och middag - kan ha hänt... framförallt när frukost=lunch=middag
(x) gjort upp eld på en strand - kändes väldigt robinsson
( )förstört en fest - festen är slut, dags att packa ihop. Inte min line direkt :P
(x) stulit - ett armband från glitter (minns det som om det var igår)
(x) åkt rullskridskor - jag och madde på rull, då kan ingen stoppa oss
( ) varit förlovad - sånt sysslar jag definitivt inte med
( ) hoppat från en bro - hoppar du så hoppar jag
(x) stannat uppe hela natten - jag, carro och stockholms centralstation har stannat uppe tillsammans många gånger
(x) förlorat min bästa vän/partner
( ) inte duschat på en vecka - har faktiskt inte hänt, till min egen förvåning
(x) legat på sjukhus - när jag var typ ett halvår, räknas det?
( ) brutit ett ben - det överlåter jag åt storebror
( ) en/flera tatueringar - även det får storebror ta hand om
(x) skrattat så mycket att jag grät - OM jag har
(x) fuskat på ett prov - har man smarta kompisar måste man väl få ta lite nytta av dem också
( ) haft en Britney Spears-skiva - behövdes aldrig, syrran kirrade skivorna
(x) dansat på ett bord - i fredags till exempel när jag visade lite schöna moves
(x) kört för fort - inte med flit!
(x) varit alldeles för snäll - småsyskon är alltid för snälla mot sina storasyskon. Stryk ska de ha!
() fjällvandrat - Besegrade Storsnasen 2003 (eller ngt sånt)
(x) badat naken - i månens sken =D


<3


Alltså jag kan inte låta bli att skratta åt den här låten och älska den! Att gilla den här låten får mig dock att känna mig lite som en man. Killar brukar väl tycka sånt här är kul, eller? Whatever, show me your genitals!




Tillägg p g a sysslolöshet

Marias kommentar för ca 10 sekunder sen: Det känns som en bitter liten smurf står och råskriker mig i örat!
Sarah's kommentar: GARGAMEL KOMMER!!!


Nobelpriset är i princip mitt

Glöm det där jag sa att jag aldrig kommer få några nobelpris! Kanske inte i matte/fysik/kemi/naturämnen i allmänhet men jag har i princip blivit tilldelad Nobelpriset av litteratur av min kära litterär-gestaltnings-lärare! Man tackar! Nu ska jag bara skriva en baksidetext till den så är jag i land! Vilka nobelpris har ni fått idag då?
Jag vet att ni är avundsjuka på mig ;)

Hoppla hela veckan

Jag kan ju inte påstå att mitt liv är en lugn liten slowfox på rosor just nu! Jag känner att jag har grymt mycket att göra, både i skolan och utanför.
För det första har jag matteprov imorgon, två essäer och ett filmmanus att skriva, samhällskunskapsprovet närmar sig och det är inte SÅ långt kvar till nationella ma D!
Inte nog med det, jag satsar ju på att köra upp innan 1:a november, vilket inte känns så stabilt eftersom jag knappt börjat titta på teorin. Kul.
Dessutom ska jag provjobba mitt första pass på Ica på fredag. Det ska bli nice, jag hoppas att det går bra. Wish me luck ;)

Men jag är fett taggad på helgen (man måste ju ha något att se fram emot också =D ). Det blir först någon form av danskväll på Orange som jag känns lite diffus men verkar ändå rolig, och sen tror jag att det blir en tur till estockholmo på lördag, fast jag är inte säker på att det är spikat. Det löser sig, det gör det alltid.

Men nu ska jag skriva vidare på min essä trots att jag inte känner att jag är den alertaste mörten i ån


Peppade Petra inför vecka 42!

Jag tror att den här veckan kommer bli awesome! Jag vet inte exakt varför, jag bara tror det. Visst att det kanske inte bli 100% kul med matteprov på tisdag men å andra sidan så är ju det överstökat sedan! Då är det bara full rulle fram till helgen som säkert också kommer bli awesome. Det känns som om alla helger börjar bli mer eller mindre awesome just nu!

I och för sig kommer jag behöva sitta klistrad framför datorn och skriva X antal essäer plus ett filmmanus, men det är bättre än att sitta i tre timmar och plugga sinussatsen, derivering av cosinuskurvor och inte minst trigonometiska ekvationer med radianer. När den här terminen är slut kommer jag aldrig mer läsa en enda mattekurs. ALDRIG! Helvete heller att jag kommer läsa något naturvetenskapligt på universitet!



Glöm att den här superseriösa bruden nånsin kommer bli mattesnille eller toppfysiker. Inga nobelpris här inte :P

Seriösa Sören is in da building!

Gissa vad jag gör i skrivande stund? Lyssnar på musik och skriver på min essä. Fast jag har bara lyckats åtstadkomma en halv sida men whatever. Det är ju att jag faktiskt gör det som är grejen! Kul att jag i princip har umgåtts med mig själv och min dator hela helgen.

Igår körde jag lite wild dances i grupprum B207 och försökte skapa lite partystämning. Jag visade x antal snygga moves som jag påstod att jag alltid gjorde en vanlig utekväll. Fast jag kanske inte var helt ärlig när jag sa att jag brukade köra skördefest-dansen på Bridgan, haha. Eftermiddagen spenderades med mikaela men hela kvällen var jag faktiskt med min mor och almis. Det var ett tag sen faktiskt.

Den här kvällen har ju inte heller varit särskilt vild. Men man behöver ju inte vara ute och ränna varje kväll, dock är jag lite sugen ;) Man blir ju nästan beroende av att gå ut så jag får sitta och lyssna på deppmusik för att inte tagga till för mycket!
I början av kvällen lyssnade jag på 3 och Segertåget och massa andra såna där taggarlåtar, men nu måste jag lyssna på Melissa Horn och Lars Winnerbäck och Kent. Vilket inte är helt fel eftersom det är jättemysig musik =D
Men nu ska jag snart ta en promenix med miss Johansson och jag tror att mina byxor inte riktigt lämpar sig för en promenad i oktoberkyla :P 
With Love ;)


Work@KnivstaByggmarknad

Ja, man ska ju vara glad att man har ett jobb, och visst är det roligt, men jag skulle inte heller tacka nej till att ligga och lata mig i min säng heller. Men vila kan man göra i graven, och det kommer bli en extremt lugn kväll ikväll om det inte händer ett mirakel eller två. Men det är bra, man behöver inte vara ute och ränna varje kväll! Dessutom måste jag plugga matte och skriva essä och vara allmänt satsig och seriös. Så det så. Seriösa Sören is in da buildning yao!

Nu är det 1 timme och 20 minuter kvar och sen blir det raka vägen hem med min punkterade cykel. Det tar i alla fall bara 10 minuter, om jag får det där Ica-jobbet kommer det ta typ en timme. Men ändå värt!

KUNDER I KASSAN, KUNDER I KASSAN!


Can I get a Halleluja?

Kul att mitt engelskatal var hard core improviserat från början till slut och att det var typ 30 sekunder långt. Whatever, det kunde gått värre. Jag avslutade med ett rungande "Can I get a Halleluja?" för att understryka det fantanstiska läppsyl jag skulle sälja. Kul.

Förresten, gissa vem som blev invald i kyrkorådet? MOI! Can I get a Halleluja?

Flykten

Imorgon ska jag på jobbintervju! Snart kan ni kanske se mig sitta i kassan på Ica Väst. Det ska bli kul att prova på något nytt, och framförallt kul att få jobba lite mer och få lite mer pengar i kassan ;)
¨
För övrigt har jag skrivit klart min novell "Flykten" till litterär gestaltning idag. Den blev... rolig om inte annat. Jag kan ge ett litet utdrag:
"Jag vaknade av det obarmhärtiga solljuset och lyste rakt in i mina ögon. Min första tanke när jag slog upp ögonen var ”I’M BLIND!”, nästa var ”vad är klockan?” och den tredje var ”var är jag?”. Jag låg kvar i sängen med ögonen slutna och försökte tänka efter vad som hänt kvällen innan. Plötsligt sköljde en våg av fragment av minnen, ångest och panik över mig och jag blev med ens klarvaken. Jag satte mig kapprak upp i sängen och nu var det enda som fyllde mitt huvud ”hur ska jag ta mig härifrån på bästa sätt?”
och
"Trots att min hjärna hade varit i bättre skick så var jag inte dummare än att jag insåg att det knappast skulle finnas några hemliga lönndörrar eller dolda golvluckor att fly genom, men plötsligt fick jag en (enligt min mening) briljant idé: fönstret! Jag smög mig ljudlöst upp ur sängen och tassade fram till fönstret och kikade ner. Andra våningen, det skulle jag nog klara. Allt går bara man vill det tillräckligt mycket, är ett måtto jag lever efter och jag ville inget hellre än att komma härifrån."
och
"Jag reste mig på bänken och vinglade iväg med mina 10-centimetersklackar. Hur jag och mitt usla lokalsinne lyckades hitta rätt väg utan att gå vilse en enda gång vet jag fortfarande inte. Jag antar att det är någon uråldrig överlevnadsinstinkt som kommer fram när vi bäst behöver den. Innan jag visste ordet av satt jag på tåget hem, med värkande fötter, huvudvärk och oförklarlig träningsvärk."




Smäll på fingrarna ska jag ha

Snart äger jag fan halva Skopunkten! Nu får jag snart ge mig, ska aldrig mer köpa skor. Nästan...


Friday I'm in love

Kanske en av mina favoritlåtar just nu =)

En dagens tack ;)

Dagens datum: 05-10-09
Dagens sinnesstämning: Nöjd
Dagens räddning: Skolans kaffe
Dagens utmaning: Fysikprov
Dagens triumf: Blev klar med engelskauppgiften och samhällsuppgiften
Dagens citat: Man kan vara graciös med de här skorna men det slutar ändå med att man ramlar
Dagens måtto: Jag ville det då och då får jag stå för det nu
Dagens älskling: Melissa Horn

Det här har varit en bra dag. Hoppas att morgondagen blir lika bra =)

Ny favorit

Min nya favorithemsida med massor av inspiration till min torra garderob ;) http://www.outfits.se/ 


Freeescht ;)

Jag kan erkänna att trots att jag var väldigt peppad förut så kände jag mig ganska så sliten =P Men nu när jag tvättat bort gårdagens smink och tagit ett bad så känner jag mig ännu mer på topp. Jag är till och med så mycket på topp att jag har börjat att rensa ur massa grejer! Jag har sjuuukt många fula väskor som jag inte vill ha längre. Någon som är sugen på en lite halvtrasig vit/beige väska från typ 2002? Inte jag i alla fall.

Återigen förfasar jag mig över alla tändare jag har. Just nu tror jag att jag kommit över 20-talet och mer än hälften vet jag inte var de kommer ifrån. Jag tror nämligen att jag köpt tändare ca 3-4 gånger i mitt liv totalt. Men visst är det så att ena sekunder har man minus på tändar-kontot och nästa dag svämmar rummet över med tändare. Sjukt.

Nej, nu ska jag fortsätta med min lilla städning, jag börjar ju faktiskt bli klar. Sen tror jag att jag borde läsa igenom fysikboken lite eftersom vi har prov imorgon och jag är osäker på mina kunskaper om magnetism och induktion. Ja får väl stressplugga, be lite och hoppas på det bästa ;)
Puss


Alla tummar upp för oss!

Så jäkla lyckad lördag, det var riktigt länge sedan jag hade så kul som jag hade igår! Jag fattar inte hur vi alltid kan ha så KUL, det måste vara för att det alltid händer så mycket oväntade saker och vi träffar alltid så många nya sköna människor. 3 oktober 2009 var verkligen någonting att hänga i julgranen och till Bridgan ska vi lätt igen =D


Wuhuuu

Utgång i den Stora Hufvudstaden på schemat och vad KAN gå fel när vi har allt ifrån VIP-biljetter till sovplats? Nu ska vi bara se till att vi inte fryser ihjäl på vägen dit för det är ju inte varmt ute om jag säger så! Dessutom måste jag se till att jag fixar till mig inom kort för tiden rinner iväg som ett brev på posten. Jag är så bra på ordstäv, right?

Hoppas ni också får en überkväll för det kommer jag garanterat ha ;)